Blyneliai su mėsa

Ingredientai:
– mėsa – 0,5 kg
– kiaušiniai – 2 vnt
– miltai – 150 g
– pienas – 1 stiklinė
– druska – pagal skonį
– svogūnai – 2 vnt
– grietinė – 2 valgomieji šaukštai
Paruošimas:
1. Virtą mėsą sumalame mėsmale. Dėti 2 valgomuosius šaukštus grietinės, pusę sultinio, kuriame virė mėsa, ir troškinti kol bus gatava.
2. Įmušame kiaušinius, dedame miltus, stiklinę pieno, druską, užmaišome tešlą ir kepame blynelius.
3. Ant kiekvieno blynelio dedame po šaukštą įdaro ir susukame vamzdeliu, dedame į formą ir kepame 180 laipsnių temperatūroje 20 min.
4. Patiekiame karštus su grietine
– mėsa – 0,5 kg
– kiaušiniai – 2 vnt
– miltai – 150 g
– pienas – 1 stiklinė
– druska – pagal skonį
– svogūnai – 2 vnt
– grietinė – 2 valgomieji šaukštai
Paruošimas:
1. Virtą mėsą sumalame mėsmale. Dėti 2 valgomuosius šaukštus grietinės, pusę sultinio, kuriame virė mėsa, ir troškinti kol bus gatava.
2. Įmušame kiaušinius, dedame miltus, stiklinę pieno, druską, užmaišome tešlą ir kepame blynelius.
3. Ant kiekvieno blynelio dedame po šaukštą įdaro ir susukame vamzdeliu, dedame į formą ir kepame 180 laipsnių temperatūroje 20 min.
4. Patiekiame karštus su grietine
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Šaltinis:
O čia labai skanu! :)

Vištienos šaltiena su daržovėmis.

Kiaušinius dažome natūraliai

Saldūs blyneliai su rikotos sūriu

Bulviniai blynai su žuvimi

Minkštas ir drėgnas pyragas „Zebras“

Rūkyto kumpio suktinukai

Kopūstų blyneliai

D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas

Tortas "Krepvilis"

Veganiški blyneliai / lietiniai - tikrai labai paprastai pagaminami!

Balandėliai iš Pekino kopūsto

Plikyta tešla. Iš jos galima gaminti plikytus pyragaičius (eklerus).

Tortas „Paukščių pienas“, teisingiausias mano močiutės receptas

Tortas su bananais „Kurmio kalnelis“

Gruziniska "Charčio"

„Garbanotas“ pyragas su varškės įdaru.

Klasikinis tiramisu

Vištienos file kepta folijoje

Greiti blynai

Lietinių kąsneliai su lašišomis

MAMOS BULVINIAI RAGELIAI SU GRYBAIS

PURŪS BLYNAI SU OBUOLIAIS

Šventėms – tortas „Snickers“

Virtų bulvių blyneliai su daržovėmis