Blyneliai su mėsa
Kategorija: Blynai
Ingredientai:
– mėsa – 0,5 kg
– kiaušiniai – 2 vnt
– miltai – 150 g
– pienas – 1 stiklinė
– druska – pagal skonį
– svogūnai – 2 vnt
– grietinė – 2 valgomieji šaukštai
Paruošimas:
1. Virtą mėsą sumalame mėsmale. Dėti 2 valgomuosius šaukštus grietinės, pusę sultinio, kuriame virė mėsa, ir troškinti kol bus gatava.
2. Įmušame kiaušinius, dedame miltus, stiklinę pieno, druską, užmaišome tešlą ir kepame blynelius.
3. Ant kiekvieno blynelio dedame po šaukštą įdaro ir susukame vamzdeliu, dedame į formą ir kepame 180 laipsnių temperatūroje 20 min.
4. Patiekiame karštus su grietine
– mėsa – 0,5 kg
– kiaušiniai – 2 vnt
– miltai – 150 g
– pienas – 1 stiklinė
– druska – pagal skonį
– svogūnai – 2 vnt
– grietinė – 2 valgomieji šaukštai
Paruošimas:
1. Virtą mėsą sumalame mėsmale. Dėti 2 valgomuosius šaukštus grietinės, pusę sultinio, kuriame virė mėsa, ir troškinti kol bus gatava.
2. Įmušame kiaušinius, dedame miltus, stiklinę pieno, druską, užmaišome tešlą ir kepame blynelius.
3. Ant kiekvieno blynelio dedame po šaukštą įdaro ir susukame vamzdeliu, dedame į formą ir kepame 180 laipsnių temperatūroje 20 min.
4. Patiekiame karštus su grietine
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Kopūstų blyneliai
Saldūs blyneliai su rikotos sūriu
Kiaušinius dažome natūraliai
Gruziniska "Charčio"
Virtų bulvių blyneliai su daržovėmis
Šventėms – tortas „Snickers“
Balandėliai iš Pekino kopūsto
Veganiški blyneliai / lietiniai - tikrai labai paprastai pagaminami!
Bulviniai blynai su žuvimi
Vištienos file kepta folijoje
MAMOS BULVINIAI RAGELIAI SU GRYBAIS
Klasikinis tiramisu
Plikyta tešla. Iš jos galima gaminti plikytus pyragaičius (eklerus).
Rūkyto kumpio suktinukai
Vištienos šaltiena su daržovėmis.
Tortas "Krepvilis"
PURŪS BLYNAI SU OBUOLIAIS
Tortas su bananais „Kurmio kalnelis“
Minkštas ir drėgnas pyragas „Zebras“
„Garbanotas“ pyragas su varškės įdaru.
Tortas „Paukščių pienas“, teisingiausias mano močiutės receptas
Greiti blynai
Lietinių kąsneliai su lašišomis