Veganiški blyneliai / lietiniai - tikrai labai paprastai pagaminami!
Kategorija: Vegetariški / Veganiški
- kvietiniai miltai: 1 puodelio
- sojų (arba migdolų) pienas: 0,5 puodelio
- vanduo: 0,5 puodelio
- "nugesinta" soda: ketvirtadalio arbatinio šaukštelio
- rudas cukrus: 3 valgomųjų šaukštų
- druska: žiupsnelio
- Iš pradžių dubenyje sumaišome / suplakame visus nurodytus ingredientus.
- Tešla turėtų gautis ganėtinai skysta. Jeigu gausis per tiršta - įdėkite dar pieno+vandens.
- Tuomet į keptuvę pilkite šlakelį aliejaus, įkaitinkite, pilkite tešlą, kepkite kol lengvai apskrunda.
- Jei norisi, pagaminti sūresnius lietinius, cukrų galima pakeisti druska.
- Iškepus lietinį blyną jį galima pateikti su savo mėgiamu įdaru. Skanaus!
- Pastebėjimas: Tikrai labai nuostabus patiekalas pasigaminti pusryčiams.
LIETINIAI BLYNAI SU VARŠKE
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Kiaušinius dažome natūraliai
Šventėms – tortas „Snickers“
Lietiniai su grybų įdaru
LIETINIAI BLYNAI SU SŪDYTOS KARAMELĖS PADAŽU IR RIEŠUTAIS
NAMINIAI MACARONS
Saldūs blyneliai su rikotos sūriu
Lipnūs vištienos sparneliai su barbekiu padažu
Burrito pusryčiams
GRIKIŲ KEPSNELIAI (KOTLETAI)
Tortas „Juodasis miškas“
Lietiniai blynai (skaniausi pasaulyje)
Tortas "Krepvilis"
Citrininis pyragas
KONDENSUOTO PIENO PYRAGAS
Kopūstų blyneliai
VIRTINUKAI SU BULVIŲ IR SŪRIO ĮDARU
BLYNAI SU RICOTTA
ISPANIŠKA ČESNAKINĖ SRIUBA
Virtų bulvių blyneliai su daržovėmis
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
VARŠKĖS SKARELĖS SU OBUOLIAIS
KALAKUTIENOS KUKULIAI SU ŠPINOKAIS IR SŪRIO PADAŽU