„Garbanotas“ pyragas su varškės įdaru.
Kategorija: Desertai
Ingredientai:
Tešlai:
– 100 g sviesto
– 50 g cukraus
Įdarui:
– Bet kokie pagal jūsų pageidavimą vaisiai iš uogienės ar konservų sirupe ( tokiu atveju leisti sirupui gerai nutekėti), džiovintos slyvos ar kiti džiovinti vaisiai.
Paruošimas:
1. Ruošiame tešlą. Sviestą iš anksto išimti iš šaldytuvo, kad jis būtų minkštas.
2. Sutrinti jį su cukrumi, tryniu, kepimo milteliais ar gesinta soda.
3. Palaipsniui suberti miltus, išmaišant minkštą tešlą.
4. Paimti 20-25 cm diametro formą, sutepti sviestu ir truputį pabarstyti miltais.
5. Dėti tešlą į formą, išlyginti dugną ir padaryti nedidelius bortelius.
6. Dėti formą su tešla į šaldytuvą 20-30 min.
7. Išėmus iš šaldytuvo, dėti ant jos vaisių sluoksnį, o ant jo – varškės įdarą.
8. Įjungti orkaitę, kad ji įkaistų iki 180 laipsnių.
9. Varškės įdaras: sutrinti visus įdaro ingredientus iki kreminės būsenos.
10. Garbanėlės: sumaišyti drožles, sviestą ir cukrų, pabarstyti pyragą.
11. Dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti apie valandą. Kad kokosų drožlės per daug nepatamsėtų ( tada pyragas bus negražus), pyragą pirmąsias 40 kepimo minučių pridengti folija, paskui ją nuimti.
Gero apetito!
– 0,5 kg varškės
– 100 g cukraus
– 1 citrinos žievelė
– vanilino pakelis
– 3 kiaušiniai
– 1 valgomasis šaukštas krakmolo
„Garbanėlėms“:
– 150 g kokoso drožlių
– 70 g cukraus
– 100 g sviesto
Tešlai:
– 100 g sviesto
– 50 g cukraus
Įdarui:
– Bet kokie pagal jūsų pageidavimą vaisiai iš uogienės ar konservų sirupe ( tokiu atveju leisti sirupui gerai nutekėti), džiovintos slyvos ar kiti džiovinti vaisiai.
Paruošimas:
1. Ruošiame tešlą. Sviestą iš anksto išimti iš šaldytuvo, kad jis būtų minkštas.
2. Sutrinti jį su cukrumi, tryniu, kepimo milteliais ar gesinta soda.
3. Palaipsniui suberti miltus, išmaišant minkštą tešlą.
4. Paimti 20-25 cm diametro formą, sutepti sviestu ir truputį pabarstyti miltais.
5. Dėti tešlą į formą, išlyginti dugną ir padaryti nedidelius bortelius.
6. Dėti formą su tešla į šaldytuvą 20-30 min.
7. Išėmus iš šaldytuvo, dėti ant jos vaisių sluoksnį, o ant jo – varškės įdarą.
8. Įjungti orkaitę, kad ji įkaistų iki 180 laipsnių.
9. Varškės įdaras: sutrinti visus įdaro ingredientus iki kreminės būsenos.
10. Garbanėlės: sumaišyti drožles, sviestą ir cukrų, pabarstyti pyragą.
11. Dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti apie valandą. Kad kokosų drožlės per daug nepatamsėtų ( tada pyragas bus negražus), pyragą pirmąsias 40 kepimo minučių pridengti folija, paskui ją nuimti.
Gero apetito!
– 0,5 kg varškės
– 100 g cukraus
– 1 citrinos žievelė
– vanilino pakelis
– 3 kiaušiniai
– 1 valgomasis šaukštas krakmolo
„Garbanėlėms“:
– 150 g kokoso drožlių
– 70 g cukraus
– 100 g sviesto
KONDENSUOTO PIENO PYRAGAS
Šventėms – tortas „Snickers“
Tortas su bananais „Kurmio kalnelis“
“Bounty” – nekeptas varškės tortas
Mielinės tešlos pyragas su aguonų įdaru
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
Šokoladinis karamelinis pyragas
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Greitas Obuolių pyragas
Tortas „Raffaello“
Kiaušinius dažome natūraliai
Plikytos tešlos pyragėliai „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu
Labai skanios spurgos
Minkščiausi ir greičiausi obuolių suktinukai.
Klasikinis medaus tortas
Krafinai
BULVIŲ PYRAGAS SU BROKOLIAIS IR SŪRIU
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Kefyrinis tortas „Juodasis princas“
Vištienos galantinas. Įdaryta višta.
3 geriausi naminių saldainių paruošimo receptai!
Tarkuotų bulvių pyragas su sūriu ir česnaku
BISKVITINIS PYRAGAS SU UOGIENĖS PERTEPIMU
KREMINIS VARŠKĖS PYRAGAS