Balandėliai iš Pekino kopūsto
Kategorija: Daržovių patiekalai / Vištiena ir paukštiena
Produktai:
-Pekino kopūstas – 10 lapelių
-vištienos file – 500 g
-švieži pievagrybiai – 150 g
-pomidorai – 1-2 vnt
-varškė ( pas mane grūdėta) – 2-3 valg.šaukštai
-krapai
-juodi malti pipirai ir druska – pagal skonį
Užpilui:
-pomidorų pasta – 2 valg.šaukštai
-česnakas – 1-2 skiltelės
-vanduo
-druska
Kaip gaminti balandėlius iš Pekino kopūsto:
1. Vištienos file nuplauname ir sumalame mėsmale per patį stambiausią sietelį.
2. Grybus, nuvalytus ir nuplautus, pjaustome mažais kubeliais, dedame į faršą.
3. Pomidorus pjaustome smulkiai, taip pat dedame į faršą. Ten pat dedame ir varškę.
4. Smulkiai pjaustome krapus, taip pat dedame į faršą, dedame druską bei pipirus ir išmaišome.
5. Nupjauname apatinę Pekino kopūsto dalį; jos mums neprireiks.
6. Likusią kopūsto dalį išdalijame lapeliais, dedame į puodą, užpilame verdančiu vandeniu.
7. Paliekame 2-3 min uždengę dangčiu.
8. Išimame lapus ir nupjauname storas gyslas, arba tiesiog pamušame jas plaktuku.
9. Dedame įdarą ant kiekvieno lapo ir susukame, kaip įprastai, į vokelį.
10. Balandėlius dedame į formą.
11. Ruošiame užpilą. Į pomidorų pastą dedame česnaką, druską, pilame vandenį, sumaišome ir užpilame balandėlius.
12.Formą uždengiame folija ir dedame į orkaitę: ruošiame 180C temperatūroje 35-40 min.
13.Prieš patiekdami Pekino kopūsto balandėlius pabarstome žalumynais!
-Pekino kopūstas – 10 lapelių
-vištienos file – 500 g
-švieži pievagrybiai – 150 g
-pomidorai – 1-2 vnt
-varškė ( pas mane grūdėta) – 2-3 valg.šaukštai
-krapai
-juodi malti pipirai ir druska – pagal skonį
Užpilui:
-pomidorų pasta – 2 valg.šaukštai
-česnakas – 1-2 skiltelės
-vanduo
-druska
Kaip gaminti balandėlius iš Pekino kopūsto:
1. Vištienos file nuplauname ir sumalame mėsmale per patį stambiausią sietelį.
2. Grybus, nuvalytus ir nuplautus, pjaustome mažais kubeliais, dedame į faršą.
3. Pomidorus pjaustome smulkiai, taip pat dedame į faršą. Ten pat dedame ir varškę.
4. Smulkiai pjaustome krapus, taip pat dedame į faršą, dedame druską bei pipirus ir išmaišome.
5. Nupjauname apatinę Pekino kopūsto dalį; jos mums neprireiks.
6. Likusią kopūsto dalį išdalijame lapeliais, dedame į puodą, užpilame verdančiu vandeniu.
7. Paliekame 2-3 min uždengę dangčiu.
8. Išimame lapus ir nupjauname storas gyslas, arba tiesiog pamušame jas plaktuku.
9. Dedame įdarą ant kiekvieno lapo ir susukame, kaip įprastai, į vokelį.
10. Balandėlius dedame į formą.
11. Ruošiame užpilą. Į pomidorų pastą dedame česnaką, druską, pilame vandenį, sumaišome ir užpilame balandėlius.
12.Formą uždengiame folija ir dedame į orkaitę: ruošiame 180C temperatūroje 35-40 min.
13.Prieš patiekdami Pekino kopūsto balandėlius pabarstome žalumynais!
Tinginių balandėliai
Kiaušinius dažome natūraliai
Salotos su grūdėta varške
Beprotiškai skanus užkandis iš lavašo.
Keptuvėje paruošti balandėliai
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
BALANDĖLIAI SU GRYBAIS
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
Neįtikėtinai skanūs kotletai ir nei gramo mėsos
"Tinginių balandėliai"
MAMOS BULVINIAI RAGELIAI SU GRYBAIS
Sūdyta skumbrė su prieskoniais
Kopūstų pyragas
RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)
Sultinga tešloje kepta kalakuto krūtinėlė
Šventėms – tortas „Snickers“
Kepti žiediniai kopūstai džiūvėsėliuose
Kokias košes valgyti, jei norite sumažinti cholesterolio kiekį ir kūno apimtis
salotos su pupelėmis, pievagrybiais ir vištiena
Mėsainis Insanity
Puikus užkandis iš vištos file
NAMINIAI KEBABAI SU MALTA MĖSA
Tortas su bananais „Kurmio kalnelis“
Šaltiena