Bulviniai blynai su žuvimi

Kategorija: Bulvių patiekalai / Žuvies patiekalai


Bulviniai blynai su žuvimi

Paskelbė:
10 Kovo 2020
Jums reikės:
  • 400 g. žuvies filė
  • 1 litras bulvių tarkių
  • 1 kiaušinis
  • 2 svogūnai
  • džiovinti peletrūnai ir čiobreliai
  • sviesto arba aliejaus kepimui
  • druskos

  1. Bulvių tarkius nusunkite ir palaukite, kol nusistovės krakmolas. Skystį nupilkite, o krakmolą sudėkite atgal į tarkius.
  2. Žuvies filė sumalkite. Svogūnus nulupkite ir susmulkinkite. Pakepinkite svogūnus keptuvėje ir sudėkite į žuvies filė.
  3. Įkulkite kiaušinį, suberkite trintus prieskonius, suverskite tarkius, pasūdykite ir viską gerai išmaišykite.
  4. Iš tešlos formuokite blynelius ir kepkite keptuvėje ar orkaitėje apie 20-25 min. vis pavartydami.
  5. Patiekite karštus su troškintais kopūstais ar raugintais agurkais, sumaišytais su grietine.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: