Lietinių kąsneliai su lašišomis

Kategorija: Užkandžiai


Lietinių kąsneliai su lašišomis

Paskelbė:
11 Balandžio 2019

INGREDIENTAI

  • Miltai    1 st.    Lietinių tešlai
  • Pienas    125 ml    Lietinių tešlai
  • Kiaušiniai    1 vnt.    Lietinių tešlai
  • Aliejus    1 valg. š.    Lietinių tešlai
  • Lašiša    250 g    Įdarui; rūkytų lašišų filė
  • Varškės sūris    250 g    Įdarui; riebaus
  • Citrinos    1 vnt.    Įdarui; šaukštas citrinos sulčių
  • Česnakai    1 valg. š.    Įdarui; šaukštas kapotų laiškinių česnakų
  • Grietinėlė    100 ml    Įdarui; plakamosios
  • Vanduo    125 ml    Lietinių tešlai
  • Druska    1 arbat. š.    Lietinių tešlai ir įdarui; pagal skonį
  • Pipirai    1 arbat. š.    Lietinių tešlai; pagal skonį baltųjų
  • Juodieji pipirai    1 arbat. š.    Įdarui; pagal skonį šviežiai maltų

KAIP GAMINTI

1. Pirmiausia paruoškite lietinių įdarą: visus lietiniams skirtus produktus elektriniu plakikliu išplakite plastikiniame dubenyje ir palikite 30 min.
2. Kol tešla brinks, paruoškite įdarą suktinukams: lašišų filė sukapokite, apšlakstykite citrinų sultimis ir sumaišykite su kapotais žalumynais.
3. Varškės sūrį kelis kartus permalkite mėsmale, pagardinkite šviežiai maltais pipirais, pasūdykite, sumaišykite su lašišomis, tada labai atsargiai įmaišykite iki standžių putų išplaktą grietinėlę.
4. Iš tešlos iškeptus nedidelius lietinius atvėsinkite.
5. Ant kiekvieno krėskite įdaro ir susukite voleliu.
6. Suktinukus suvyniokite į maistinę plėvelę, apie valandą palaikykite šaldytuve, tada supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
7. Tiekite su žalumynais, persmeigusi dekoratyviais mediniais iešmeliais.
Pagaminsite per 40 min. (neskaičiuojant šaldymo laiko).
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: