SU GRYBAIS TROŠKINTA VIŠTIENA
Kategorija: Grybų patiekalai / Vištiena ir paukštiena
- konservuoti baravykai (tinka ir kiti grybai, šaldyti ir net džiovinti)
- vištienos krūtinėlės: 1
- svogūnai: 2
- morkos: 2
- miltai (vištienos pavoliojimui)
- druska
- pipirai
- lauro lapai
- grietinė: 2 šaukštų
- krapai
- Iš pradžių grybus supjaustome bei verdame su druska, pora lauro lapų ir pipirais (maždaug 60 minučių).
- Tuo tarpu vištienos krūtinėlę supjaustome nedidelėmis juostelėmis, pabarstome druska, pipirais, miltais bei iškepame keptuvėje.
- Tuomet atskirai keptuvėje pakepame smulkiai supjaustytus svogūnus, sutarkuotas morkas, kai apkepa, įpilame į keptuvę nemažai grybų nuoviro, sudedame grybus, jau iškeptą vištą bei patroškiname maždaug 20 minučių, paskui įdedame supjaustytų krapų ir grietinės. Labai gardu valgyti su virtomis bulvėmis. Skanaujame!
Vištienos galantinas. Įdaryta višta.
KALĖDOMIS KVEPIANTI VIŠTA
Troškinta vištiena (vištienos "tušonkė")
Kepta višta „Citrina“
Kiaušinius dažome natūraliai
VIŠTIENA SU ČESNAKINIAIS GRYBAIS
BULVINIAI "ZRAZAI" SU GRYBAIS
MAMOS BULVINIAI RAGELIAI SU GRYBAIS
Patarimas, kaip tinkamai užšaldyti produktus: svarbu žinoti vieną taisyklę.
RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
BUROKĖLIŲ SRIUBA SU GRYBAIS
Žemaičių blynai su grybais ir daržovėmis
Spagečiai Su Vištiena
Geriau nei restoranuose: višta apelsinuose.
VOVERAITĖS SU BULVĖMIS
Jūros lydeka kepta (ar troškinta) orkaitėje
KIAULIENOS ZRAZAI SU GRYBAIS
Omletas su bulvėmis ir grybais
BALANDĖLIAI SU GRYBAIS
Marinuoti baravykai
Mėsa su bulvėmis puodynėje arba kepimo skardoje
Lietiniai su grybų įdaru