SU GRYBAIS TROŠKINTA VIŠTIENA
Paskelbė:
29 Kovo 2019

    • konservuoti baravykai (tinka ir kiti grybai, šaldyti ir net džiovinti)
    • vištienos krūtinėlės: 1
    • svogūnai: 2
    • morkos: 2
    • miltai (vištienos pavoliojimui)
    • druska
    • pipirai
    • lauro lapai
    • grietinė: 2 šaukštų
    • krapai
  1. Iš pradžių grybus supjaustome bei verdame su druska, pora lauro lapų ir pipirais (maždaug 60 minučių).
  2. Tuo tarpu vištienos krūtinėlę supjaustome nedidelėmis juostelėmis, pabarstome druska, pipirais, miltais bei iškepame keptuvėje.
  3. Tuomet atskirai keptuvėje pakepame smulkiai supjaustytus svogūnus, sutarkuotas morkas, kai apkepa, įpilame į keptuvę nemažai grybų nuoviro, sudedame grybus, jau iškeptą vištą bei patroškiname maždaug 20 minučių, paskui įdedame supjaustytų krapų ir grietinės. Labai gardu valgyti su virtomis bulvėmis. Skanaujame!
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно