Geriau nei restoranuose: višta apelsinuose.

Ingredientai:
Apelsinai – 3 vnt
Česnakas – 3 skiltelės
Višta – 1,6 kg
Rozmarinas – 10 g
Šviežias imbieras – 10 g
Kukurūzų miltai – 10 g
Sojos padažas – 50 ml
Paruošimas:
1. Išspausti apelsinų sultis. Sutarkuoti imbierą, česnaką smulkiai supjaustyti. Viską dėti į apelsinų sultis, įpilti sojos padažą.
2. Vištą dėti į polietileno maišelį, užpilti marinatu, įdėti rozmarino, uždaryti ir laikyti šaldytuve 3 val.
3. Išimti ir dėti vištą į kepimo formą, pašauti į 180 laipsnių orkaitę 30-40 min, paskui apversti ir kepti tiek pat.
4. Likusį marinatą perkošti, užvirinti ir virti ant lėtos ugnies kol neišgaruos pusė skysčio. Po to įdėti kukurūzų miltus ir pamaišant virti kol padažas sutirštės. Gatavą vištą patiekti su gautu padažu.
Apelsinai – 3 vnt
Česnakas – 3 skiltelės
Višta – 1,6 kg
Rozmarinas – 10 g
Šviežias imbieras – 10 g
Kukurūzų miltai – 10 g
Sojos padažas – 50 ml
Paruošimas:
1. Išspausti apelsinų sultis. Sutarkuoti imbierą, česnaką smulkiai supjaustyti. Viską dėti į apelsinų sultis, įpilti sojos padažą.
2. Vištą dėti į polietileno maišelį, užpilti marinatu, įdėti rozmarino, uždaryti ir laikyti šaldytuve 3 val.
3. Išimti ir dėti vištą į kepimo formą, pašauti į 180 laipsnių orkaitę 30-40 min, paskui apversti ir kepti tiek pat.
4. Likusį marinatą perkošti, užvirinti ir virti ant lėtos ugnies kol neišgaruos pusė skysčio. Po to įdėti kukurūzų miltus ir pamaišant virti kol padažas sutirštės. Gatavą vištą patiekti su gautu padažu.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Šaltinis:
O čia labai skanu! :)

Atradau trąšas, kurios nieko nekainavo, o prikėlė net silpniausius augalus

Vištienos galantinas. Įdaryta višta.

Prancūziška sūrio ir vištienos sriuba

Avienos šonkauliukai su obuoliais ir makaronais

Faršo ir bulvių kepsnys

Jautienos befstrogenas

Keptas kalakutas su citrusiniais vaisiais ir žolelėmis

Tiršta vištienos ir ryžių sriuba

Naminiai eklerai su plikytu kremu.

Karališkos bulvės

Skaniausia rūgštynių sriuba

Gruziniska "Charčio"

Sūdyta skumbrė su prieskoniais

Vištienos file kepta folijoje

Greitai marinuoti kopustai

ispaniškas desertas

Kepta višta „Citrina“

Naminis vyšnių likeris

Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį

KALĖDOMIS KVEPIANTI VIŠTA

Pikantiški 6 šašlykų receptai

Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai

Apelsinų ir migdolų pyragas

Tortas „Juodasis miškas“