VOVERAITĖS SU BULVĖMIS
Kategorija: Grybų patiekalai / Bulvių patiekalai
- bulvės: 8
- krapai: šiek tiek
- voveraitės: 1 litro
- svogūnai: 1
- šoninė: šiek tiek (arba lašinukai)
- miltai
- pienas
- druska
- pipirai
- Iš pradžių nuplauname bulves su lupenomis bei užkaičiame, kol jos virs, paruošiame grybus.
- Gerai nuplauname voveraites (čia man asmeniškai nemėgstamiausia dalis). Tuomet supjaustome šoninę (arba lašinukus) kubeliais bei pakepiname. Į pakepintą šoninę suberiame taip pat kubeliais supjaustytus svogūnus bei kepame toliau.
- Tada į iškepusius svogūnus su šonine supilame švarius supjaustytus grybus, užpilame trupučiu vandens bei troškiname maždaug 15 minučių. Nedengiame dangčio. Tegul vanduo nugaruoja.
- Kai jau grybai išsitroškina, juos pabarstome miltais, kad grybai juose gerai apsivoliotų. Po to pilame pieno, kad pasidarytų padažas. Pagardiname pagal savo skonį druska bei pipirais. Patiekiame su virtomis bulvėmis su krapais. Mėgaujamės:)
Šventėms – tortas „Snickers“
GULIAŠAS - PAGALIAU RADAU SAU SKANIAUSIĄ RECEPTĄ!
Kiaušinius dažome natūraliai
JAUTIENOS TROŠKINYS SU PIEVAGRYBIAIS
Keptų morkų mišrainė su voveraitėmis - privalo būti ant Kūčių stalo!
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
BULVINUKAI SU GRYBŲ PADAŽU
KALAKUTIENOS DEŠRELĖS SU KOPŪSTAIS
KIAULIENOS TROŠKINYS SU VOVERAITĖMIS
Patiks visiems: griliažinis tortas su Rududu
Vištienos kepsnys su sūriu „Žalgiris“, vyšniniais pomidorais ir baziliku
JAUTIENOS STEIKAS SU HOLLANDAISE PADAŽU
Kokias košes valgyti, jei norite sumažinti cholesterolio kiekį ir kūno apimtis
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
BULVINIAI "ZRAZAI" SU GRYBAIS
BUROKĖLIŲ SRIUBA SU PUPELĖMIS IR DŽIOVINTAIS BARAVYKAIS
CUKINIJŲ IR RYŽIŲ APKEPAS
ŽALIOSIOS SALOTOS SU LAŠIŠA
RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)
VENGRIŠKAS JAUTIENOS GULIAŠAS
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
KIAULIENOS TROŠKINYS "KELIAS Į VYRO ŠIRDĮ"
AVIENOS PLOVAS