Marinuoti baravykai
INGREDIENTAI
- Grybai 1500 g baravykai
- Vanduo 1 l
- Druska 50 g
- Cukrus 80 g
- Actas 100 g
- Pipirai 6 vnt. žirmeliai
- Krapai 20 g
KAIP GAMINTI
- Grybus nuplaukite, nuvalykite ir virkite 15-20 minučių pasūdytame vandenyje.
- Po virimo palikite grybus nuvarvėti ir apdžiūti, kol gaminsite marinatą.
- Suberkite į vandenį druską, cukrų, pipirus, krapus ir užvirinkite. Tada supilkite actą ir gautame marinate virkite grybus, kol jie nusileis ant dugno.
- Viską supilstykite į stiklainius, užsukite ir apverskite.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Šaltinis:
O čia labai skanu! :)

Bulvių kotletai (su įdaru arba be)

Šaltiena

Kiaušinius dažome natūraliai

Prancūziška svogūnų sriuba

D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas

Silkė saldžiai rūgščiame marinate

Senoviškai marinuoti baravykai

Marinuoti baravykai žiemai

Marinuoti baravykai 3

Marinuoti baravykai žiemai 2

Purus cukinijų ir ryžių apkepas

Alyvuogių užkandėlė

Pikantiškas vištienos troškinys

Makaronų apkepas su daržovėmis

Marinuoti agurkai

RECEPTAS: MARINUOTI GRYBAI

MARINUOTA DARŽOVIŲ MIŠRAINĖ (ATSARGOS ŽIEMAI)

Skanusis Editos marinatas daržovėms

Savo sultyse marinuoti pomidorai be acto

Savo sultyse marinuoti pomidorai be acto

Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį

VIŠTIENOS BLAUZDELĖS MEDAUS - CINAMONO MARINATE

ISPANIŠKA ČESNAKINĖ SRIUBA

Šašlykai majonezo marinate su paprikom