Marinuoti baravykai
Kategorija: Marinatai
INGREDIENTAI
- Grybai 1500 g baravykai
- Vanduo 1 l
- Druska 50 g
- Cukrus 80 g
- Actas 100 g
- Pipirai 6 vnt. žirmeliai
- Krapai 20 g
KAIP GAMINTI
- Grybus nuplaukite, nuvalykite ir virkite 15-20 minučių pasūdytame vandenyje.
- Po virimo palikite grybus nuvarvėti ir apdžiūti, kol gaminsite marinatą.
- Suberkite į vandenį druską, cukrų, pipirus, krapus ir užvirinkite. Tada supilkite actą ir gautame marinate virkite grybus, kol jie nusileis ant dugno.
- Viską supilstykite į stiklainius, užsukite ir apverskite.
Senoviškai marinuoti baravykai
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
Marinuoti baravykai žiemai
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Šaltiena
RECEPTAS: MARINUOTI GRYBAI
Prancūziška svogūnų sriuba
Savo sultyse marinuoti pomidorai be acto
Savo sultyse marinuoti pomidorai be acto
Purus cukinijų ir ryžių apkepas
Silkė saldžiai rūgščiame marinate
Šašlykai majonezo marinate su paprikom
Marinuoti agurkai
Marinuoti baravykai 3
Marinuoti baravykai žiemai 2
Alyvuogių užkandėlė
Skanusis Editos marinatas daržovėms
VIŠTIENOS BLAUZDELĖS MEDAUS - CINAMONO MARINATE
MARINUOTA DARŽOVIŲ MIŠRAINĖ (ATSARGOS ŽIEMAI)
Pikantiškas vištienos troškinys
Kiaušinius dažome natūraliai
Makaronų apkepas su daržovėmis
Bulvių kotletai (su įdaru arba be)
ISPANIŠKA ČESNAKINĖ SRIUBA