Kepta višta „Citrina“

Kategorija: Vištiena ir paukštiena


Kepta višta „Citrina“

Paskelbė:
04 Balandžio 2019

Ingredientai

  • 0.5 arb. š. Druskos
  • 0.5 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 10g Česnakų
  • 2 valg. š. Alyvuogių aliejaus
  • 2vnt. Citrinų
  • 1vnt. Vištų
  • 2 valg. š. Sojos padažo
  • 2 arb. š. Čiobrelių
Šis keptos vištos receptas yra turbūt vienas iš paprasčiausių. Sugaišite labai mažai laiko, o patiekalas bus labai gardus.

Gaminimas

  1. Vištą išvalome ir perplauname.
  2. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
  3. Dubenėlyje sumaišome sojos padažą, alyvuogių aliejų, vienos citrinos sultis, žiupsnelį druskos ir pipirų, čiobrelius.
  4. Šiuo prieskonių mišiniu smarkiai įtriname vištą. Jei lieka prieskonių, įtrinkite jį po vištos oda.
  5. Nuplauname antrą citriną ir šakute ją subadome. Subadytą citriną dedame į vištos vidų.
  6. Norėdami dar labiau pagardinti vištą įdėkite šviežio čiobrelio šakelę į vidų kartu su citrina.
  7. Paruoštą vištą vyniojame į kepimo plėvelę ir dedame į orkaitę, kurioje kepame apie 2 valandas.
VISO: 6250 kcal, 6g angliavandenių, 677g baltymų, 376g riebalų, 2200mg cholesterolio.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: