Kepta višta „Citrina“
Kategorija: Vištiena ir paukštiena
Ingredientai
- 0.5 arb. š. Druskos
- 0.5 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
- 10g Česnakų
- 2 valg. š. Alyvuogių aliejaus
- 2vnt. Citrinų
- 1vnt. Vištų
- 2 valg. š. Sojos padažo
- 2 arb. š. Čiobrelių
Gaminimas
- Vištą išvalome ir perplauname.
- Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
- Dubenėlyje sumaišome sojos padažą, alyvuogių aliejų, vienos citrinos sultis, žiupsnelį druskos ir pipirų, čiobrelius.
- Šiuo prieskonių mišiniu smarkiai įtriname vištą. Jei lieka prieskonių, įtrinkite jį po vištos oda.
- Nuplauname antrą citriną ir šakute ją subadome. Subadytą citriną dedame į vištos vidų.
- Norėdami dar labiau pagardinti vištą įdėkite šviežio čiobrelio šakelę į vidų kartu su citrina.
- Paruoštą vištą vyniojame į kepimo plėvelę ir dedame į orkaitę, kurioje kepame apie 2 valandas.
Kiaušinius dažome natūraliai
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Tyrė, kokių vištų kiaušiniai naudingiausi: išvados nustebins
KALĖDOMIS KVEPIANTI VIŠTA
Vištienos galantinas. Įdaryta višta.
keptos anties receptas
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Vištienos kepsnys su sūriu „Žalgiris“, vyšniniais pomidorais ir baziliku
Kokias košes valgyti, jei norite sumažinti cholesterolio kiekį ir kūno apimtis
Cukinijų ir feta sūrio apkepas su ryžių plutele
Baravykų sriuba
Lašiša su ypatingu pagardu
Brokolių apkepas su kukurūzais ir ryžių plutele
Krapų padažas žuviai
Olandiški vaikų blynai
Kiaulienos nugarinės kepsnys su paprikomis
Be galo gražūs margučiai "Žėručiai"
Vegetariška Korma
Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?
Mėsainis Insanity
Avokade keptas kiaušinis
Sumuštinis su kiaušiniene, pomidoru ir baziliku
CUKINIJŲ IR RYŽIŲ APKEPAS