VIŠTIENA SU ČESNAKINIAIS GRYBAIS
Kategorija: Grybų patiekalai / Vištiena ir paukštiena
- vištienos krūtinėlės: 2
- pievagrybiai: 300 gramų (arba mėgiami grybai)
- grietinėlė: 200 mililitrų
- česnakas: 4 skiltelių
- sultinys: 0,5 stiklinės
- sutarkuotas sūris: 1 saujos
- druska: žiupsnelio
- malti pipirai: žiupsnelio
- smulkinti krapai: žiupsnelio
- sviestas (kepimui)
- Iš pradžių vištieną susmulkiname maždaug vieno kąsnio dydžio gabalėliais, apiberiame druska ir pipirais. Keptuvėje išlydome sviestą (galima įpilti truputį aliejaus) bei apkepiname vištieną. Apkepintą vištieną išimame iš keptuvės bei atidedame, iki kol prireiks.
- Tuomet į keptuvę įdedame dar truputį sviesto bei pakepiname traiškytus česnakus. Kai česnakai paskleis savo kvapą, sudedame smulkintus pievagrybius bei vis pamaišydamos pakepiname maždaug kelias minutes.
- Tada sudedame vištieną, supilame sultinį bei patroškiname dar kelias minutes. Supilame grietinėlę, beriame sutarkuotą sūrį bei susmulkintus krapus. Patroškiname dar apie porą minučių bei išjungiame viryklę. Greita ir labai gardu. Skanaus!
VIŠTIENOS KEPENĖLĖS SU MORKOMIS IR GRYBAIS GRIETINĖLĖS PADAŽE
BULVINIAI "ZRAZAI" SU GRYBAIS
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
MAKARONAI SU GRYBAIS IR ŠONINE
MAMOS BULVINIAI RAGELIAI SU GRYBAIS
SPAGETI TROŠKINYS SU VIŠTIENA
Vištiena bazilikų ir pomidorų padaže
ŽALIOSIOS SALOTOS SU LAŠIŠA
BULVIŲ PYRAGAS SU GRYBAIS IR JAUTIENA
BALANDĖLIAI SU GRYBAIS
RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)
Baltas padažas kotletams
SPAGETI MAKARONAI SU VIŠTIENOS IR PELĖSINIO SŪRIO PADAŽU
SOTI SRIUBA SU GRYBAIS
DARŽOVIŲ APKEPAS SU ŠVIEŽIOMIS BULVĖMIS IR ANTIENA (ARBA VIŠTIENA) ORKAITĖJE
ŽUVIES SRIUBA
SU GRYBAIS TROŠKINTA VIŠTIENA
Jautienos antrekotas keptuvėje
KIAULIENOS ZRAZAI SU GRYBAIS
Sriuba su porais ir lašiša
BUROKĖLIŲ SRIUBA SU GRYBAIS
KIAULIENOS TROŠKINYS "KELIAS Į VYRO ŠIRDĮ"
BULVINIAI PIRŠTELIAI SU FARŠU
Kiaušinius dažome natūraliai