Krevečių Saganaki
Kategorija: Žuvies patiekalai
Ingredientai
- 0.25 arb. š. Druskos
- 0.25 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
- 25g Svogūnų
- 10g Česnakų
- 1 valg. š. Alyvuogių aliejaus
- 1 arb. š. Paprikos miltelių
- 120g Pomidorų
- 20g Petražolių
- 200g Feta sūrio
- 1 arb. š. Rudonėlio
- 1 arb. š. Ouzo
- 200g Krevečių
Gaminimas
- Įkaitintoje keptuvėje aliejuje apkepame smulkintą svogūną.
- Sudedame smulkintą česnaką bei papriką ir kepame maždaug 1 minutę, tada sudedame raudonėlį ir pomidorus. Jei yra Ouzo, įlašinkite kelis lašus.
- Sudedame krevetes ir po pusės minutės nuimame nuo ugnies keptuvę.
- Sudedame smulkintas petražoles.
- Viską perdedame į kepimo indą, ant viršaus sudedame feta sūrio gabaliukus ir kepame orkaitėje apie 10-15 minučių 180 laipsnių temperatūroje, kol padažas užvirs.
- Šiltą krevečių saganaki patiekiame su rugine ar kvietine bandele ar itališka duona.
Krevečių Saganaki
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Mėsainis Insanity
Vištienos ir Feta sūrio sriuba
Cukinijų ir feta sūrio apkepas su ryžių plutele
New Orlean’o stiliaus krevetės
Česnakinės krevetės
Tyrė, kokių vištų kiaušiniai naudingiausi: išvados nustebins
Pikantiškas paštetas su figom
Vegetariška Korma
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
Kepto kalafioro mišrainė su feta sūriu
Lęšių sriuba
POMIDORŲ IR DUONOS SRIUBA SU KREVETĖMIS
Avokade keptas kiaušinis
Troškinta vištiena kokoso piene su Dižono garstyčiomis
Grilyje keptos krevetės su daržovėmis
Brokolių ir morkų (vegetariška) lazanija
Brokolių apkepas su kukurūzais ir ryžių plutele
Kiaušinių, pomidorų ir špinatų apkepas
Feta sūrio padažas su mėtomis
Bulvių ir pomidorų užkepėlė
Sriuba su lašišomis
Kesadilija (Quesadilla) su feta sūriu