Krevečių Saganaki

Kategorija: Žuvies patiekalai


Krevečių Saganaki

Paskelbė:
04 Balandžio 2019

Ingredientai

  • 0.25 arb. š. Druskos
  • 0.25 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
  • 25g Svogūnų
  • 10g Česnakų
  • 1 valg. š. Alyvuogių aliejaus
  • 1 arb. š. Paprikos miltelių
  • 120g Pomidorų
  • 20g Petražolių
  • 200g Feta sūrio
  • 1 arb. š. Rudonėlio
  • 1 arb. š. Ouzo
  • 200g Krevečių

Gaminimas

  1. Įkaitintoje keptuvėje aliejuje apkepame smulkintą svogūną.
  2. Sudedame smulkintą česnaką bei papriką ir kepame maždaug 1 minutę, tada sudedame raudonėlį ir pomidorus. Jei yra Ouzo, įlašinkite kelis lašus.
  3. Sudedame krevetes ir po pusės minutės nuimame nuo ugnies keptuvę.
  4. Sudedame smulkintas petražoles.
  5. Viską perdedame į kepimo indą, ant viršaus sudedame feta sūrio gabaliukus ir kepame orkaitėje apie 10-15 minučių 180 laipsnių temperatūroje, kol padažas užvirs.
  6. Šiltą krevečių saganaki patiekiame su rugine ar kvietine bandele ar itališka duona.
VISO: 887 kcal, 24g angliavandenių, 67g baltymų, 57g riebalų, 482mg cholesterolio.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: