Vegetariška Korma

Ingredientai
- 1 arb. š. Druskos
- 100g Svogūnų
- 10g Česnakų
- 250g Bulvių
- 1 arb. š. Kalendros miltelių
- 1 arb. š. Imbierų
- 100ml Alyvuogių aliejaus
- 3 arb. š. Aitriųjų paprikų (maltų)
- 100g Natūralaus jogurto
- 1vnt. Morkų
- 0.5 arb. š. Ciberžolės
- 11 arb. š. Muskato
- 100g Žirnelių
- 1vnt. Paprikų
- 0.5 arb. š. Kardamonų
- 0.2 arb. š. Gvazdikėlių
- 1vnt. Cinamono lazdelių
- 100g Kopūstų
- 2 valg. š. Kokosų drožlių
- 1 arb. š. Kumino miltelių
- 1 arb. š. Aguonų
- 100g Žiedinių kopūstų
Šiam patiekalui gali būti naudojama įvairi mėgstama mėsa ar daržovės.
Gaminimas
- Gilioje keptuvėje įkaitiname aliejų ir pakepiname cinamono lazdelę, kardamonus bei gvazdikėlius.
- Sudedame smulkintus svogūnus ir pakepame, kol jie pagels.
- Į keptuvę sudedame smulkintą imbierą, aštraus pipiro miltelius, česnaką, ciberžolę ir pjaustytas daržoves. 2-3 minutes daržoves kartu su prieskoniais kepame ant kaitrios ugnies.
- Šiek tiek apskrudus daržovėms, pilame stiklinę vandens ir 10-15min troškiname daržoves kol jos taps minkštos.
- Gaminimo pabaigoje supilame jogurtą, dedame aguonų sėklas, muskato riešutą, druskos ir kokosų pudros (ar drožlių).
- Kelias minutes troškiname ant silpnos ugnies, kad daržovės pasisavintų visų prieskonių aromatų ir nuimame nuo ugnies.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Šaltinis:
O čia labai skanu! :)

9 dalykai, kurių jokiu būdu negalima šildyti mikrobangų krosnelėje

Enčilados su vištiena ir špinatais

Kiaušinius dažome natūraliai

Jautienos ir kokosų karis

PATARIMAI: Ko negalima plauti indaplovėje?

D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas

Klasikinis medaus tortas

Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?

Ko daugiau žuvys teikia – naudos ar žalos, atsako mokslininkai

Bene gardžiausi keksiukai – su obuoliais ir traškia kokosų plutele

Jautienos troškinys su daržovėmis

Naudingi patarimai apie daržoves

Skrebučiai su krevetėmis

Kokosų piene troškinta vištiena su čiobreliais

Bulvių ir pomidorų užkepėlė

Brokolių ir morkų (vegetariška) lazanija

Aštri topinambų sriuba

VENGRIŠKAS JAUTIENOS GULIAŠAS

KALAKUTIENOS IR ANAKARDŽIŲ RIEŠUTŲ TROŠKINYS

ŽIRNELIŲ SRIUBA SU KOKOSŲ PIENU

KAI KAS NAUJO: VEGETARIŠKA "SILKUTĖ"

TAILANDIETIŠKI ŽUVIES KEPSNELIAI

Pikantiški 6 šašlykų receptai

Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai