Tinginių suši kamuoliukai su lašiša ir kreminiu sūriu
Kategorija: Užkandžiai
Ingredientai
- Ryžiai: 300 g
- Šalto rūkymo lašiša: 100 g
- Agurkas: 1 vnt. (nedidelis)
- Jūrų dumblių lapai: 1 vnt.
- Kreminis sūris: 120 g
Recepto paruošimas
1. Agurką supjaustyti mažais kubeliais, lašišą susmulkinti ir viską sudėti į dubenį kartu su ryžiais. Ryžiai gali būti šviežiai virti ir atvėsinti, tačiau taip pat gerai sunaudoti nuo vakarienės likusius ryžius.
2. Jūrų dumblių lapą susmulkinti ir sudėti į ryžių masę.
3. Į dubenį sudėti kreminį sūrį ir gerai viską išmaišyti.
4. Drėgnomis rankomis formuoti nedidelius rutuliukus.
5. Patiekti ir skanauti!
Raktažodžiai:
patiekalai su ryžiais, sushi kitaip, ryžių užkandis, sushi su lašiša, kreminis sūris, sushi, ryžiai, Vieno kąsnio užkandžiai, sumuštiniai ir sumuštinukai, Patiekalai su lašiša
Philadelphia sushi - suši su lašiša
Vištienos sushi - vištiena kitaip
Sūrio spurgos su jalapenu
Naminiai mėsainiai su lašiša
Riestains su lašiša
Temaki (sushi) su surimi krevetėmis
Bananų duona be pridėtinio cukraus ir miltų
Krabų lazdelės tešloje su sūriu
DUONIUKŲ UŽKANDĖLĖ SU LAŠIŠA
Vokiška kiaušinienė
Šaltas užkandis Summer rolls su lašiša
Karšti kepti sušiai
Užkandėlė su rūkyta lašiša ant iceberg salotų lapų
Jūros dumblių užkandis: sūrio skonio traškučiai
UŽKANDĖLĖS SU LAŠIŠA
VIRTŲ KIAUŠINIŲ IR LAŠIŠOS UŽKANDIS
Pusryčių užtepėlė su rūkyta lašiša, kiaušiniais, krapais ir majonezu
Sushi (kitaip)
Krepšeliai su lašiša
Užkandis "Musmirės" su vištienos kumpiu
Su kadagio uogomis virtas jaučio liežuvis
Traškūs arančinai - virtų ryžių kroketai
Rūkytos vištienos ir morkų užtepėlė
LAŠIŠOS IR SŪRIO UŽKANDIS