Cukinijų ir feta sūrio apkepas su ryžių plutele
Kategorija: ---
Ingredientai
- 0.5 arb. š. Druskos
- 0.5 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
- 100g Svogūnų
- 100ml Pieno
- 5vnt. Kiaušinių
- 150g Feta sūrio
- 1vnt. Šviežių žalumynų
- 380g Rudų ryžių (virtų)
- 400g Cukinijų
Gaminimas
- Pradedame nuo ryžių plutelės: vieną kiaušinį sumaišome su virtais ryžiais didesniame inde.
- Gautą masę pilame į kepimo indą (kad apsemtų apie 1/4 dalį) ir dedame į įkaitintą orkaitę, kurioje kepame apie 7-8 minutes, kol ryžiai su kiaušiniu švelniai pagels.
- Kol cukinijų apkepo plutelė keps, pasidarome užpilą. Inde sumaišome 4 kiaušinus, pieną, pjaustytas cukinijas, svogūnus, prieskonines žoleles, feta sūrį, druską ir pipirus, gerai išmaišome.
- Cukinijų ir fetos masę pilame ant keptos ryžių plutelės ir kišame į orkaite, kur kepame apie 30-40 min.
- Patiekiame šiltą.
Brokolių apkepas su kukurūzais ir ryžių plutele
Kiaušinius dažome natūraliai
CUKINIJŲ IR RYŽIŲ APKEPAS
Vegetariškas ryžių ir cukinijų apkepas
Kepto kalafioro mišrainė su feta sūriu
Bulvių ir pomidorų užkepėlė
CUKINIJŲ IR MORKŲ APEKPAS SU LAŠIŠA
Burrito pusryčiams
Kesadilija (Quesadilla) su feta sūriu
Olandiški vaikų blynai
Lazanija su vištiena
Vegetariška Korma
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Baltos duonos ir kiaušinių krepšeliai
Tinginių balandėliai
Purus cukinijų ir ryžių apkepas
Kepta višta „Citrina“
Čili sriuba su faršu
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Krevečių Saganaki
Krevečių Saganaki
Trinta morkų sriuba
Maltos mėsos ir fetos sūrio apkepas
KONDENSUOTO PIENO PYRAGAS