Kesadilija (Quesadilla) su feta sūriu

Kategorija: Užkandžiai


Kesadilija (Quesadilla) su feta sūriu

Paskelbė:
04 Balandžio 2019

Ingredientai

  • 50g Svogūnų
  • 60g Mozarella sūrio
  • 80g Špinatų
  • 100g Feta sūrio
  • 1vnt. Šviežių žalumynų
  • 2vnt. Tortilijų
Kesadilija – meksikiečių patiekalas, gaminamas iš grūdų ar kukurūzų miltų keptos tortilijos į kurią įsuktas sūris kepamas tol kol išsilydo.

Gaminimas

  1. Pirmiausia, inde sumaišome feta sūrį, pjaustytus špinatus, smulkintus svogūnus, prieskonines žoleles ir smulkintą mozzarella sūrį (pabarstom druska pagal skonį).
  2. Tada ant silpnos ugnies keptuvėje ištirpdome gabaliuką sviesto ir dedame vieną tortilijos lapą į keptuvę (pajudiname tortiliją, kad neprikibtų prie keptuvės ir kad gražiau skrustų), tą patį padarome ir su kitu tortilijos lapu.
  3. Neišėmus antros tortilijos ant jos dedame iš špinatų ir sūrių padarytą masę ir ant viršaus uždedame antrą tortilijos lapą.
  4. Kepame pavartydami ant silpnos ugnies, kol sūris išsilydys.
VISO: 682 kcal, 49g angliavandenių, 35g baltymų, 38g riebalų, 136mg cholesterolio.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: