Lęšių sriuba
Kategorija: Sriubos
Ingredientai
- 15g Česnakų
- 15g Sviesto
- 2 valg. š. Alyvuogių aliejaus
- 60g Špinatų
- 1 arb. š. Rudonėlio
- 1vnt. Morkų
- 1vnt. Salierų
- 200g Konservuotų pomidorų
- 200g Lęšių
- 1500ml Daržovių sultinio
Gaminimas
- Smulkintas morkas, saliero stiebą, česnaką ir raudonėlį pakepame aliejuje apie 3min.
- Įdedame sviesto gabaliuką ir palaukiame kol ištirps.
- Į puodą supiltame sultinį, sudedame konservuotus (galima keisti ir nuplikytais žaliais) pomidorus, lęšius bei šaukštą aliejaus ir verdame apie 45min, tol kol suminkštės lęšiai.
- Į išvirto sultinio puodą sudedame pakeptas daržoves bei špinatų lapelius ir dar 3-4 minutes paverdame.
- Sriubą galima paskaninti šaukštu grietinės.
Kiaušinių, pomidorų ir špinatų apkepas
VIŠTIENOS IR LĘŠIŲ SRIUBA
Vištienos ir Feta sūrio sriuba
Vegetariška Korma
RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)
Trinta česnakų ir morkų sriuba
Aštri daržovių sriuba
LĘŠIŲ MALTINUKAI
Japoniška vištienos ir makaronų sriuba
Mėsainis Insanity
Krevečių Saganaki
Krevečių Saganaki
Karštas špinatų ir artišokų padažas
Trinta morkų sriuba
Čili sriuba su faršu
Aštri trinta moliūgų sriuba
Sumuštinis su kiaušiniene, pomidoru ir baziliku
Šiltos daržovių ir lešių salotos
Šiltos daržovių ir lešių salotos
Baravykų sriuba
Aštri topinambų sriuba
Lengvas pomidorų padažas picai
Moliuskų sriuba
Tyrė, kokių vištų kiaušiniai naudingiausi: išvados nustebins