Troškinta vištiena kokoso piene su Dižono garstyčiomis

Kategorija: Vištiena ir paukštiena


Troškinta vištiena kokoso piene su Dižono garstyčiomis

Paskelbė:
10 Balandžio 2019
Ingredientai:


1,5kg vištos (kulšelių, krūtinėlės, sparnelių ir t.t.)
500ml kokosų pieno
4 v.š. Dižono garstyčių
200ml sauso balto vyno
2 skiltelės česnako
2 v.š. sviesto
150g smulkinto poro
30g petražolių
druska ir pipirai
Gaminimas:


Jei naudojame visą vištą – supjaustome.


Į puodą dedame sviestą ir jame apie 6 minutes pakepiname porus. Po kelių minučių dedame smulkintą česnaką , sudedame vištieną, kurią kartu apkepame dar 5 minutes.


Į puodą su vištiena pilame 200ml vyno ir uždengę puodą troškiname apie 15 minučių, po to nuimame dangtį ir dar 5 minutes troškiname.


Vištienai apvirusi į puodą sudedame garstyčias bei kokosų pieną, beriame truputį druskos ir pipirų ir uždengę puodą ant silpnos ugnies troškiname dar apie 30 minutes. Iki troškinimo pabaigos likus kelioms minutėms – suberiame smulkintas petražoles ir baigiame troškinti.


Troškinta vištieną kokoso piene su Dižono garstyčiomis patiekiame šiltą su šviežia itališka duona ir kruopų garnyru.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: