Troškinta vištiena kokoso piene su Dižono garstyčiomis
Kategorija: Vištiena ir paukštiena
Ingredientai:
1,5kg vištos (kulšelių, krūtinėlės, sparnelių ir t.t.)
500ml kokosų pieno
4 v.š. Dižono garstyčių
200ml sauso balto vyno
2 skiltelės česnako
2 v.š. sviesto
150g smulkinto poro
30g petražolių
druska ir pipirai
Gaminimas:
Jei naudojame visą vištą – supjaustome.
Į puodą dedame sviestą ir jame apie 6 minutes pakepiname porus. Po kelių minučių dedame smulkintą česnaką , sudedame vištieną, kurią kartu apkepame dar 5 minutes.
Į puodą su vištiena pilame 200ml vyno ir uždengę puodą troškiname apie 15 minučių, po to nuimame dangtį ir dar 5 minutes troškiname.
Vištienai apvirusi į puodą sudedame garstyčias bei kokosų pieną, beriame truputį druskos ir pipirų ir uždengę puodą ant silpnos ugnies troškiname dar apie 30 minutes. Iki troškinimo pabaigos likus kelioms minutėms – suberiame smulkintas petražoles ir baigiame troškinti.
Troškinta vištieną kokoso piene su Dižono garstyčiomis patiekiame šiltą su šviežia itališka duona ir kruopų garnyru.
1,5kg vištos (kulšelių, krūtinėlės, sparnelių ir t.t.)
500ml kokosų pieno
4 v.š. Dižono garstyčių
200ml sauso balto vyno
2 skiltelės česnako
2 v.š. sviesto
150g smulkinto poro
30g petražolių
druska ir pipirai
Gaminimas:
Jei naudojame visą vištą – supjaustome.
Į puodą dedame sviestą ir jame apie 6 minutes pakepiname porus. Po kelių minučių dedame smulkintą česnaką , sudedame vištieną, kurią kartu apkepame dar 5 minutes.
Į puodą su vištiena pilame 200ml vyno ir uždengę puodą troškiname apie 15 minučių, po to nuimame dangtį ir dar 5 minutes troškiname.
Vištienai apvirusi į puodą sudedame garstyčias bei kokosų pieną, beriame truputį druskos ir pipirų ir uždengę puodą ant silpnos ugnies troškiname dar apie 30 minutes. Iki troškinimo pabaigos likus kelioms minutėms – suberiame smulkintas petražoles ir baigiame troškinti.
Troškinta vištieną kokoso piene su Dižono garstyčiomis patiekiame šiltą su šviežia itališka duona ir kruopų garnyru.
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Vištienos galantinas. Įdaryta višta.
KALĖDOMIS KVEPIANTI VIŠTA
Kepta višta „Citrina“
Lydeka troškinta su pomidorais ir bazilikais
Gardi prancūziška svogūnų sriuba
VIŠTIENOS KEPENĖLĖS SU MORKOMIS IR GRYBAIS GRIETINĖLĖS PADAŽE
Airiškai lėtai troškinta jautiena
Kokosų piene troškinta vištiena su čiobreliais
Troškinta vištiena (vištienos "tušonkė")
Geriau nei restoranuose: višta apelsinuose.
Kokias košes valgyti, jei norite sumažinti cholesterolio kiekį ir kūno apimtis
Itališka peperonata
SKANIAUSIA VIŠTIENA (MARINATAS VIŠTIENAI IR JAUTIENAI)
Krevečių Saganaki
Krevečių Saganaki
Spagečiai Su Vištiena
Tyrė, kokių vištų kiaušiniai naudingiausi: išvados nustebins
VENGRIŠKAS JAUTIENOS GULIAŠAS
Vištienos kepsnys su sūriu „Žalgiris“, vyšniniais pomidorais ir baziliku
Daržovių troškinys su šonine ir dešrelėmis
New Orlean’o stiliaus krevetės
Silkė garstyčių padaže
Trinta morkų sriuba