Brokolių ir morkų (vegetariška) lazanija

Ingredientai
- 50g Mozarella sūrio
- 10g Česnakų
- 1 arb. š. Paprikos miltelių
- 150g Pievagrybių
- 50g Parmezano sūrio
- 1vnt. Žiedinių kopūstų
- 2vnt. Morkų
- 5g Rozmarino
- 9vnt. Lazanijos lakštų
- 50g Varškės sūrio
Gaminimas
- Pirmiausia apverdame morkas, brokolius ir pievagrybius, kad jie būtų minkštesni ,bet nereikia suvirti jų. Atskirai išverdame makaronus.
- Apvirtus pievagrybius, saują tarkuoto parmezano sūrio (truputį sūrio pasiliekame pabaigai), varškės sūrį ir mozzarella sūrio gabaliuką (daugiau sūrio pasiliekame pabaigai) elektriniu smulkintuvu sutriname su stikline virinto vandens ar tuo pačiu daržovių sultiniu.
- Į sumaltas daržoves sudedame česnako drožles, rozmariną, paprikos miltelius ir apvirtas supjaustytas (morkas pjaustome maždaug 0,3cm riekelėmis, brokolius išskirstom šakelėmis) daržoves.
- Į kepimo indą (indas geriausia su dangčiu) klojame lazanijos lakštus (kiek lakštų tilps priklauso nuo kepimo indo dydžio), dedame pusę padažo su daržovėmis, klojame vėl makaronų lakštus, vėl dedame sluoksnį padažo ir uždengiame dar vienu makaronų sluoksniu.
- Ant paskutinio makaronų sluoksnio dedame kelis plonai pjaustytus mozzarella sūrio gabaliukus, ant viršaus pabarstome paprikos miltelių ir dar pabarstome tarkuoto parmezano sūrio.
- Uždengtą indą dedame į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 30 minučių. Prieš pat pabaigą nudenkime dangtį ir dar pakepkime apie 6-8min.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Šaltinis:
O čia labai skanu! :)

Lazanija su vištiena

D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas

Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?

Soti lazanija su vištiena ir grybais

DARŽOVIŲ - VIŠTIENOS LAZANIJA

Vegetariška Korma

Brokolių apkepas su kukurūzais ir ryžių plutele

Jautienos troškinys su daržovėmis

BULVIŲ APKEPAS SU CUKINIJA IR ŠPINATAIS

Karštas špinatų ir artišokų padažas

Šventėms – tortas „Snickers“

AMERIKIETIŠKAS MAKARONŲ IR SŪRIO APKEPAS (MAC AND CHEESE)

Salotos su mozzarella sūriu ir Pesto padažu

Trinta morkų sriuba

Lašiša tešloje su špinatais ir kreminiu sūriu

MALTOS MĖSOS APKEPAS

Vištienos šaltiena su daržovėmis.

Japoniška vištienos ir makaronų sriuba

KAI KAS NAUJO: VEGETARIŠKA "SILKUTĖ"

Vištienos kepsnys su sūriu „Žalgiris“, vyšniniais pomidorais ir baziliku

VEGETARIŠKA KUSKUSO IR DARŽOVIŲ UŽKEPĖLĖ

Šašlykai greituoju būdu..

LAŠIŠOS IR BROKOLIŲ APKEPAS SU BULVĖMIS

BULVIŲ PYRAGAS SU BROKOLIAIS IR SŪRIU