Kepto kalafioro mišrainė su feta sūriu
Kategorija: Salotos, mišrainės
Ingredientai
- 0.25 arb. š. Druskos
- 0.25 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
- 10g Petražolių
- 50ml Alyvuogių aliejaus
- 60g Graikinių riešutų
- 1vnt. Žiedinių kopūstų
- 400g Konservuotų pupelių
- 150g Feta sūrio
- 1vnt. Citrinų
- 50g Laiškinių česnakų
- 5g Rozmarino
- 1 valg. š. Raudonojo vyno acto
Gaminimas
- Susmulkintą kalafiorą dedame į keptuvę ir kepame apie 8-10 minučių kol gražiai apskrus krašteliai.
- Darome salotų užpilą: į mažą keptuvę ar į padažui virti skirtą indą įpilame 50 ml aliejaus, sudedame rozmariną ir pakepame apie 1 min.
- Salotų inde sumaišome pakepintus kalafiorą, nusausintas raudonąsias pupeles, graikinius riešutus, smulkintus laiškinius česnakus ir petražoles.
- Viską aplaistome citrinų sultimis, vyno actu, užpilame aliejumi su rozmarinu ir sudedame feta sūrį.
Cukinijų ir feta sūrio apkepas su ryžių plutele
Špinatų ir aviečių salotos
Brokolių apkepas su kukurūzais ir ryžių plutele
Mėsainis Insanity
Čili sriuba su faršu
Vištienos šaltiena su daržovėmis.
Vegetariška Korma
salotos su pupelėmis, pievagrybiais ir vištiena
Brokolių ir morkų (vegetariška) lazanija
Bulvių ir pomidorų užkepėlė
Avokade keptas kiaušinis
Kesadilija (Quesadilla) su feta sūriu
Kepenėlių salotos su daržovėmis
Pupelių ir česnakų padažas
Tyrė, kokių vištų kiaušiniai naudingiausi: išvados nustebins
Vištienos ir Feta sūrio sriuba
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Aštri daržovių sriuba
Kiaušinius dažome natūraliai
Baravykų sriuba
Krevečių Saganaki
Krevečių Saganaki
Graikiškos salotos
Bulviniai paplotėliai su sūriu