Vištienos ir Feta sūrio sriuba
Kategorija: Sriubos
Ingredientai
- 150g Vištienos krūtinėlės
- 250g Pomidorų
- 120g Špinatų
- 150g Feta sūrio
- 0.5 arb. š. Rudonėlio
- 1vnt. Citrinų
- 200g Farfalle makaronų
Gaminimas
- Plonomis juostelėmis supjaustytą vištienos krūtinėlę dedam į puodą ir užpylę vandeniu verdame sultinį. Galima kartu į sultinį sudėti forfalle, išvirs kartu su vištienos juostelėmis, tad nereiks jų virti atskirai.
- Per tą laiką, kol išvirsime sultinį, verdančiu vandeniu nuplikome pomidorus (tam kad neliktų odelės).
- Supjaustome juos kubeliais ir dedame į jau išvirtą sultinį, sudedame kartu ir nuplautus suplėšytus špinatų lapelius, kubeliais pjaustytą sūrį, druską (bet nepersistengti, kadangi feta sūris yra sūrokas), raudonėlį, įspaudžiam citrinos sulčių ir dar keletą minučių palaikome uždengtą puodą.
- Patiekiame su skrudinta balta duona.
Kiaušinius dažome natūraliai
Brokolių ir morkų (vegetariška) lazanija
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Krevečių Saganaki
Krevečių Saganaki
Lęšių sriuba
Mėsainis Insanity
Lazanija su vištiena
Vegetariška Korma
Bulvių ir pomidorų užkepėlė
Baravykų sriuba
Šventėms – tortas „Snickers“
Lašiša tešloje su špinatais ir kreminiu sūriu
Japoniška vištienos ir makaronų sriuba
Šniceliai su balta duona ir padažu
Cukinijų ir feta sūrio apkepas su ryžių plutele
Kiaušinių, pomidorų ir špinatų apkepas
Karštas špinatų ir artišokų padažas
Kesadilija (Quesadilla) su feta sūriu
RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)
Čili sriuba su faršu
Moliuskų sriuba
Trinta morkų sriuba
Pupelių ir česnakų padažas