Šviežių krapų laikymas kelis mėnesius be šaldymo
Kategorija: ---
Ingredientai:
- švarių sausų stiklainių
- švarių sausų krapų žalumynų: kiek norisi
Recepto paruošimas:
- Pirmiausia krapus nuplauname ir nusausiname.
- Žalumynai privalo būti ne šlapi, jie turi visiškai išdžiūti.
- Stiklainiai taip pat privalo būti sausi.
- Nupjaukite kotelius, viską dėkite į stiklainius. Sandariai uždarykite dangteliais.
- Dėkite į šaldytuvą.
- Štai ir baigta, tu dabar gali ilgai naudoti šviežius krapus iš savo šaldytuvo. :)
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
Kiaušinius dažome natūraliai
Troškinta vištiena (vištienos "tušonkė")
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Klasikinis medaus tortas
Rauginti kopūstai pagal Darių ir Karoliną
Naudingi patarimai apie daržoves
Senoviškai marinuoti baravykai
Prieskoninis aliejus salotoms
PATARIMAI: Ko negalima plauti indaplovėje?
Ko daugiau žuvys teikia – naudos ar žalos, atsako mokslininkai
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Paprasta ir greita: pomidorai savo sultyse
KALAKUTIENOS ARBA VIŠTIENOS "PASTRAMA"
7 skaniausių pasaulyje varškėčių paruošimo paslaptys!
Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai
MARINUOTA DARŽOVIŲ MIŠRAINĖ (ATSARGOS ŽIEMAI)
Beprotiškai skanus užkandis iš lavašo.
Šašlykai greituoju būdu..
Vištienos kepsnys su sūriu „Žalgiris“, vyšniniais pomidorais ir baziliku
Vokiški silkės suktinukai
"TOFU" IEŠMELIAI
Skumbrė stiklainyje orkaitėje
Naminis vyšnių likeris