Skumbrė stiklainyje orkaitėje

Mes jau anksčiau publikavome stulbinantį vištos stiklainyje, paruoštos orkaitėje, receptą. Šį kartą mes tokiu būdu pagaminome skumbrę ir išėjo nepaprastai skaniai! Pabandykite ir jūs!
Produktai:
1 l stiklainiui
– 2 vidutinės skumbrės
– morka
– svogūnas
– aliejus – 2 valg.šaukštai
– 4 vnt pipiro žirnelių
– 2 lauro lapai
– druska pagal skonį
Paruošimas:
1. Paruoškite žuvį prieš gamindami. Jei jūsų skumbrė šaldyta, atšildykite ją, išimkite vidurius, nupjaukite pelekus, uodegą, galvą ir supjaustykite porcijiniais gabaliukais.
2. Svogūną supjaustykite kubeliais, morką nulupkite ir sutarkuokite stambia trintuve.
3. Žuvį pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Dėkite ją į stiklainį, sluoksniuodami su daržovėmis.
4. Dėkite pipirų žirnelius, lauro lapus, užpilkite žuvį aliejumi.
5. Stiklainį uždenkite folija.
6. Dėkite stiklainį ant skardos ir pašaukite į ŠALTĄ orkaitę. Po to orkaitę uždarykite ir įkaitinkite iki 200 laipsnių, kepkite 35-40 min.
Produktai:
1 l stiklainiui
– 2 vidutinės skumbrės
– morka
– svogūnas
– aliejus – 2 valg.šaukštai
– 4 vnt pipiro žirnelių
– 2 lauro lapai
– druska pagal skonį
Paruošimas:
1. Paruoškite žuvį prieš gamindami. Jei jūsų skumbrė šaldyta, atšildykite ją, išimkite vidurius, nupjaukite pelekus, uodegą, galvą ir supjaustykite porcijiniais gabaliukais.
2. Svogūną supjaustykite kubeliais, morką nulupkite ir sutarkuokite stambia trintuve.
3. Žuvį pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Dėkite ją į stiklainį, sluoksniuodami su daržovėmis.
4. Dėkite pipirų žirnelius, lauro lapus, užpilkite žuvį aliejumi.
5. Stiklainį uždenkite folija.
6. Dėkite stiklainį ant skardos ir pašaukite į ŠALTĄ orkaitę. Po to orkaitę uždarykite ir įkaitinkite iki 200 laipsnių, kepkite 35-40 min.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Šaltinis:
O čia labai skanu! :)

9 dalykai, kurių jokiu būdu negalima šildyti mikrobangų krosnelėje

Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins

Velykinis zuikis

Vištienos šaltiena su daržovėmis.

Kiaušinius dažome natūraliai

Troškinta vištiena (vištienos "tušonkė")

PATARIMAI: Ko negalima plauti indaplovėje?

D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas

Lipnūs vištienos sparneliai su barbekiu padažu

Vokiški silkės suktinukai

Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?

Pyragėliai su grybais

Ko daugiau žuvys teikia – naudos ar žalos, atsako mokslininkai

Purus cukinijų ir ryžių apkepas

Skumbrė su daržovėmis

Farširuota skumbrė. Prabangus patiekalas šventiniam stalui

Sūdyta skumbrė su prieskoniais

Pica su voveraitėmis

Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį

Rauginti kopūstai pagal Darių ir Karoliną

SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS ŽUVIES PYRAGAS

Šventėms – tortas „Snickers“

Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“

Pikantiški 6 šašlykų receptai