7 skaniausių pasaulyje varškėčių paruošimo paslaptys!
Kategorija: ---
Idealių varškėčių paslaptys:
Renkamės varškę
Rinkitės tik šviežią varškę: sausą ir ne per rūgščią, ji turi būti minkšta ir vientisa. Truputį paspauskite pakuotę, joje turi likti minkštas įdubimas. Patyrę kulinarai pataria imti 5-9 % riebumo , kad rezultate tešla nesuirtų.
Paruošiame varškę
Kad tešla būtų vienalytė, ją būtina suplakti blenderyje ar pertrinti per sietelį.
Žinokite saiką
Pusei kilogramo varškės imame 1-2 kiaušinius, ne daugiau, kadangi per daug ar atvirkščiai per mažai kiaušinių gali padaryti varškėčius kietus arba jie suirs.
Sausi ingredientai
Į tešlą galima dėti įvairius produktus: kvietinius miltus, manų kruopas, krakmolą, o dietiniuose receptuose – sėlenų miltus. Mes rekomenduojame imti būtent manus, su jais varškėčiai gaunasi ypač švelnūs.
Nedarykite jų pernelyg saldžiais
Didelis cukraus kiekis gali sugadinti jūsų varškėčius. Kepimo procese jis gali pavirsti sirupu, kas blogai paveiks tešlos konsistenciją. Geriau aplieti gatavus varškėčius savos gamybos džemu. Sūrius varškėčius patiekite su padažais.
Formavimas
Lipdykite varškėčius drėgnomis rankomis. Tešlos imkite vieno valgomojo šaukšto dydžio kiekį.
Kepimas
Klasikinis varškėčių paruošimo variantas – tai kepimas. Kepame ant gerai įkaitintos keptuvės su storu dugnu ant nedidelės ugnies. Uždengiame keptuvę dangčiu. Galima kepti varškėčius orkaitėje.
Renkamės varškę
Rinkitės tik šviežią varškę: sausą ir ne per rūgščią, ji turi būti minkšta ir vientisa. Truputį paspauskite pakuotę, joje turi likti minkštas įdubimas. Patyrę kulinarai pataria imti 5-9 % riebumo , kad rezultate tešla nesuirtų.
Paruošiame varškę
Kad tešla būtų vienalytė, ją būtina suplakti blenderyje ar pertrinti per sietelį.
Žinokite saiką
Pusei kilogramo varškės imame 1-2 kiaušinius, ne daugiau, kadangi per daug ar atvirkščiai per mažai kiaušinių gali padaryti varškėčius kietus arba jie suirs.
Sausi ingredientai
Į tešlą galima dėti įvairius produktus: kvietinius miltus, manų kruopas, krakmolą, o dietiniuose receptuose – sėlenų miltus. Mes rekomenduojame imti būtent manus, su jais varškėčiai gaunasi ypač švelnūs.
Nedarykite jų pernelyg saldžiais
Didelis cukraus kiekis gali sugadinti jūsų varškėčius. Kepimo procese jis gali pavirsti sirupu, kas blogai paveiks tešlos konsistenciją. Geriau aplieti gatavus varškėčius savos gamybos džemu. Sūrius varškėčius patiekite su padažais.
Formavimas
Lipdykite varškėčius drėgnomis rankomis. Tešlos imkite vieno valgomojo šaukšto dydžio kiekį.
Kepimas
Klasikinis varškėčių paruošimo variantas – tai kepimas. Kepame ant gerai įkaitintos keptuvės su storu dugnu ant nedidelės ugnies. Uždengiame keptuvę dangčiu. Galima kepti varškėčius orkaitėje.
Kiaušinius dažome natūraliai
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Kokias košes valgyti, jei norite sumažinti cholesterolio kiekį ir kūno apimtis
Tyrė, kokių vištų kiaušiniai naudingiausi: išvados nustebins
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
9 dalykai, kurių jokiu būdu negalima šildyti mikrobangų krosnelėje
Šventėms – tortas „Snickers“
PATARIMAI: Ko negalima plauti indaplovėje?
Patarimas, kaip tinkamai užšaldyti produktus: svarbu žinoti vieną taisyklę.
Kopūstų blyneliai
Tortas su bananais „Kurmio kalnelis“
KEPTI VARŠKĖČIAI SU MANŲ KRUOPOMIS
Orinukai (arba morengai)
Kepti varškėčiai
Greitas Obuolių pyragas
Raudonojo aksomo tortas
PAPRASTAI: VARŠKĖS APKEPAS
Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai
Klasikinis medaus tortas
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Tortas „Raffaello“
RUSIŠKI VARŠKĖČIAI (СЫРНИКИ)
RUSIŠKI VARŠKĖČIAI
CEPELINAI SU VARŠKE | RECEPTAS