Minkšti žuvies kotletai su džiūvėsėliais
Kategorija: Žuvies patiekalai
Ingredientai
- jūrinė žuvies filė: 1 kilogramo
- kiaušiniai: 1
- svogūnai: 1
- malti džiūvėsėliai: trijų ketvirtadalių stiklinės
- bulvių krakmolas: vieno ketvirtadalio stiklinės
- druska: žiupsnelio
- malti pipirai: žiupsnelio
- džiovintas raudonėlis: žiupsnelio
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių žuvies filė supjaustykite smulkiais gabalėliais.
2. Tuomet svogūną susmulkinkite arba sutarkuokite su burokine tarka (mano močiutė renkasi šį variantą).
3. Tada į žuvies filė dėkite svogūnus ir prieskonius, muškite kiaušinį, berkite džiuvesėlius bei bulvių krakmolą ir gerai išmaišykite.
4. Jei masė visai nekimba, įdedame šiek tiek majonezo.
5. Po to keptuvėje įkaitinkite aliejų.
6. Iš žuvies masės formuokite maždaug delno dydžio kotletukus.
7. Kepkite keptuvėje iš abiejų pusių po maždaug kelias minutes, kol gražiai paruduoja bei visiškai iškepa.
8. Patiekite su mėgstamu garnyru ir skanaukite!
Raktažodžiai:
jūrinė žuvies filė, kiaušiniai, svogūnai, malti džiūvėsėliai, bulvių krakmolas, druska, malti pipirai, džiovintas raudonėlis
Bulviniai blynai su žuvimi
SKANŪS ŽUVIES KOTLETAI
ŽUVIES KOTLETUKAI SU PADAŽU
ŽUVIES KEPSNELIAI
DANIŠKI ŽUVIES KOTLETAI
Traški žuvies filė, kepta orkaitėje
BULVINIAI BLYNAI SU ŽUVIMI
ŽUVIES SUKINUKAI
Žuvies maltinukai su daržovėmis
ŽUVIES APKEPAS SU CUKINIJA IR RIKOTA
Greita kepta žuvis tešloje su majonezu
Tuno filė kotletai. Sotus receptas, kai nesinori mėsos
Keptuvėje kepta silkė alaus tešloje
Greitai pagaminami žuvies kepsneliai su sūrio tešla
Greita žuvis tešloje - skani ir karšta, ir šalta
Naminiai žuvų piršteliai
TAILANDIETIŠKI ŽUVIES KEPSNELIAI
Troškinti žuvies kotletai be batono, grietinėlės ir krapų padaže
Žuvies apkepas su bulvėmis ir moliūgu
Sotus "Žvejo" troškinys su krevetėmis ir žuvies filė
ŽUVIES SRIUBA
KEPTOS ŽUVIES MIŠRAINĖ SU AVINŽIRNIAIS IR SALIERAIS
TRAŠKŪS ŽUVIES GABALĖLIAI SU PADAŽU
ŽUVIES MALTINUKAI SU PADAŽU