Tuno filė kotletai. Sotus receptas, kai nesinori mėsos

Kategorija: Žuvies patiekalai


Tuno filė kotletai. Sotus receptas, kai nesinori mėsos

Paskelbė:
23 Gruodžio 2019
  • tunas savo sultyse: 1,2 kilogramo
  • pangasijų filė: 1,3 kilogramo
  • kiaušiniai: 1
  • batonas: 300 gramų
  • pienas: 100 mililitrų
  • svogūnai: 2 (dideli)
  • česnakas: 3 skiltelių
  • druska
  • pipirai
  • žuvies prieskoniai
  • dziuveseliai
  1. Iš radžių susmulkiname tuną ir pašaliname skysčio perteklių.
  2. Tuomet sumaišome tuną su malta pangasijų filė.
  3. Į žuvį suberiame supjaustytus svogūnus bei česnakus.
  4. Tada įmušame kiaušinius bei suberiame piene mirkytą ir susmulkintą batoną.
  5. Įberiame druskos, pipirų bei mėgiamų žuvies prieskonių.
  6. Kruopščiai išmaišome visą masę, ji turi gautis ganėtinai klampi bei tanki.
  7. Iš pasiruoštos masės suformuojame kotletus, apvoliojame juos džiūvėsėliuose ir kepame keptuvėje augaliniame aliejuje.
  8. Štai ir viskas, tuno kotletai jau pagaminti. Leidžiame jiems šiek tiek atvėsti, nes jie yra labai sultingi. Patiekiame su savo mėgiamu garnyru bei daržovėmis. Lepinamės!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: