Greita kepta žuvis tešloje su majonezu

Paskelbė:
20 Geg. 2022
Tokia greitai paruošiamą keptą žuvį tešloje su majonezu aš įprastai kepu šventėms, tačiau ji puikiai tinka ir šeimos pietums ar vakarienei. Ji labai skani tiek karšta, tiek jau atvėsusi. Gamindami galite rinktis bet kokią mėgstamos baltos žuvies filė. 

Nurodytų ingredientų kiekių užteko trims žmonėms pavalgyti, bet nepersivalgyti. :)



Ingredientai



  • baltos žuvies filė: ~600 gramų
  • citrinos sultys: šiek tiek
  • susmulkinti krapai: šiek tiek
  • pipirai: šiek tiek
  • aliejus (kepimui)


  • Tešlai:
    • kiaušiniai: 2
    • miltai: 3 valgomųjų šaukštų su kaupu
    • majonezas: 2 valgomųjų šaukštų
    • druska: šiek tiek

Recepto paruošimas



1. Pirmiausia žuvies filė nuplauname, gerai nusausiname ir supjaustome juostelėmis.
2. Tada apšlakstome citrinos sultimis ir šiek tiek pagardiname druska.
3. Kiaušinius išplakame su prieskoniais, įdedame majonezą, suberiame miltus, susmulkintus krapus ir gerai išmaišome.
4. Keptuvėje įkaitiname aliejaus ant vidutinės kaitros.
5. Kiekvieną žuvies gabaliuką pamirkome pasiruoštoje tešloje ir apkepame keptuvėje iš abiejų pusių.
6. Žuvies gabaliukus patiekiame vienus arba su mėgstamu garnyru. Dar šiltus arba jau atvėsusius. Skanaujame!
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно