ŽUVIES KEPSNELIAI
Kategorija: Žuvies patiekalai
- žuvies filė: 500 gramų (naudojome šaldytą)
- kiaušiniai: 3
- majonezas: 3 valgomųjų šaukštų
- svogūnai: 1
- česnakas: 2-3 skiltelių
- morkos: 1
- miltai: 5 valgomųjų šaukštų
- druska
- pipirai
- krapai
- Pradžioje žuvį supjaustykite nedideliais kubeliais (1 centimetro), svogūną smulkiai sukapokite, morką sutarkuokite su burokine tarka, česnaką susmulkinkite.
- Tuomet viską dėkite į dubenį, sumaišykite su majonezu, įberkite druskos, pipirų, krapų bei palikite šaldytuve maždaug 2 valandoms pasimarinuoti.
- Tada pilkite į žuvies masę išplaktus kiaušinius, berkite miltus, išmaišykite. Įkaitinkite keptuvėje aliejų, šaukštu formuokite kepsnelius bei kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda. Jei kepsneliai juos apverčiant lūžinėja, įberiame į tešlą dar truputį miltų. Skanaus!
GRIKIŲ KEPSNELIAI (KOTLETAI)
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
KALAKUTIENOS KEPSNELIAI SU POMIDORŲ IR PAPRIKŲ PADAŽU
TINGINIŲ SUŠI ARBA "SUŠIŲ" MIŠRAINĖ
SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS ŽUVIES PYRAGAS
TAILANDIETIŠKI ŽUVIES KEPSNELIAI
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
ŽUVIES KUKULIAI ČESNAKINIAME GRIETINĖLĖS PADAŽE
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Bulviniai švilpikai arba šiuškės su spirgučių padažu
Klasikinis medaus tortas
CUKINIJŲ IR MORKŲ APEKPAS SU LAŠIŠA
Skumbrė stiklainyje orkaitėje
ŽUVIES MALTINUKAI SU PADAŽU
KALAKUTIENOS-JAUTIENOS MALTINUKAI
Vištienos kepsneliai su šonine
Kiaušinius dažome natūraliai
AVIENOS-VIŠTIENOS MALTINUKAI SU PORAIS
Naminiai vištienos kepsneliai
TRAŠKŪS ŽUVIES GABALĖLIAI SU PADAŽU
KALAKUTIENOS MALTINIAI BULVIŲ PATALUOSE
Traški vištiena
Kalakutienos kepsneliai su pomidorų ir paprikų padažu
Bulvių ir moliūgų blynai