ŽUVIES KEPSNELIAI

Kategorija: Žuvies patiekalai


ŽUVIES KEPSNELIAI

Paskelbė:
27 Kovo 2019

    • žuvies filė: 500 gramų (naudojome šaldytą)
    • kiaušiniai: 3
    • majonezas: 3 valgomųjų šaukštų
    • svogūnai: 1
    • česnakas: 2-3 skiltelių
    • morkos: 1
    • miltai: 5 valgomųjų šaukštų
    • druska
    • pipirai
    • krapai
  1. Pradžioje žuvį supjaustykite nedideliais kubeliais (1 centimetro), svogūną smulkiai sukapokite, morką sutarkuokite su burokine tarka, česnaką susmulkinkite.
  2. Tuomet viską dėkite į dubenį, sumaišykite su majonezu, įberkite druskos, pipirų, krapų bei palikite šaldytuve maždaug 2 valandoms pasimarinuoti.
  3. Tada pilkite į žuvies masę išplaktus kiaušinius, berkite miltus, išmaišykite. Įkaitinkite keptuvėje aliejų, šaukštu formuokite kepsnelius bei kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda. Jei kepsneliai juos apverčiant lūžinėja, įberiame į tešlą dar truputį miltų. Skanaus!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: