SKANŪS ŽUVIES KOTLETAI
Kategorija: Žuvies patiekalai
- žuvies filė: 500 gramų
- svogūnų: 1
- batono: 100 gramų
- pieno (batono išmirkymui)
- druskos
- maltų juodųjų pipirų
- džiūvėsėlių (apvoliojimui)
- augalinio aliejaus: kepimui
- Pirmiausia batono riekeles užpilkite pienu bei palikite pamirkti. Tuomet žuvies filė nuplaukite, nusausinkite bei sumalkite mėsmale kartu su svogūnu ir nuspaustu batonu. Paskaninkite druska, pipirais bei gerai išmaišykite.
- Tuomet formuokite kotletus, apvoliokite džiūvėsėliuose bei kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol iškeps ir gražiai apskrus. Skanaukite!
Gardi prancūziška svogūnų sriuba
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
KAIMIŠKI KOTLETAI SU GRYBAIS
DANIŠKI ŽUVIES KOTLETAI
Tuno filė kotletai. Sotus receptas, kai nesinori mėsos
GRIKIŲ KOTLETAI (VOS 5 INGREDIENTAI)
ŽUVIES KOTLETAI | RECEPTAS
Kotletai "pataluose" kepti orkaitėje
NEĮTIKĖTINAI SKANŪS KOTLETAI IR NEI GRAMO MĖSOS
Kijevo kotletas - pagal šį receptą, tiesiog negali nepavykti!
Super purūs vištienos kotletai!
TAILANDIETIŠKI ŽUVIES KEPSNELIAI
Bulvių kotletai (su įdaru arba be)
Vištienos kotletai su sūriu
Šniceliai su balta duona ir padažu
Kaip reta gardus patiekalas iš cukinijų! Sultingi vištienos kotletai
Greitai paruošiami ir labai skanūs grybų ir silkės kotletai
GRIKIŲ KEPSNELIAI (KOTLETAI)
ANTIENOS ARBA VIŠTIENOS ZRAZAI SU DARŽOVIŲ ĮDARU
Žuvies kotletai su kiaulienos šoninės ir baravykų įdaru
ŽUVIES KUKULIAI ČESNAKINIAME GRIETINĖLĖS PADAŽE
Mielinės spurgos su džemu
KEPTŲ MOLIŪGŲ SRIUBA SU VIŠTIENOS KUKULIAIS