ŽUVIES SUKINUKAI
Kategorija: Žuvies patiekalai
- žuvies filė (naudota lydekos filė)
- sūris
- morkos, svogūnų, obuolių mišrainė (arba tiesiog pakepinta morka su svogūnu)
- kiaušiniai: 1
- džiūvėsėliai su paprika (tinka ir paprasti)
- žuvies prieskoniai
- juodieji pipirai
- citrinos griežinėliai (papuošimui)
- mėtos lapėliai (papuošimui)
- aliejus (kepimui)
- garnyras: pasirinktinai
- Pirmiausia žuvies filė lengvai pamušame, paprieskoniuojame, tuomet dedamė morkų mišrainę, sutarkuoto sūrio bei susukame (kaip atrodo prieš susukimą, galite matyti nuotraukoje pateiktome žemiau). Gerai susmeigiame mediniu pagaliuku, kad laikytų ir neišbyrėtų.
- Tada merkiame paruoštą sukinuką į kiaušinio plakinį, po to į džiuvesėlius, pakartojame tai 2-3 kartus bei dedame žuvies sukinuką į įkaitintą aliejų. Apkepame iš visų pusių, kol gražiai apskrunda. Patiekiame su savo mėgiamu garnyru (mes pasirinkome ryžius, jie labai tiko). Skanaujame!
Kiaušinius dažome natūraliai
TRAŠKIOS MOZZARELLA SŪRIO LAZDELĖS
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Vištienos kepsnys su sūriu „Žalgiris“, vyšniniais pomidorais ir baziliku
Omletas su morkų įdaru
TINGINIŲ SUŠI ARBA "SUŠIŲ" MIŠRAINĖ
Patys skaniausi vištienos kepsniai su parmezano plutele
Pyragas su maskarpone
Greitas Obuolių pyragas
"TINGINUKAI" SU MĖTOMIS IR DARŽOVIŲ PADAŽU
Šventėms – tortas „Snickers“
Šokoladinis tiramisų tortas
BULVIŲ PYRAGAS SU BROKOLIAIS IR SŪRIU
KALAKUTIENOS IR PUPELIŲ TROŠKINYS
Grikių apkepas su morkomis ir sūriu
Žemaičių blynai su grybais ir daržovėmis
Rūkyto kumpio suktinukai
KIAULIENOS TROŠKINYS SU VOVERAITĖMIS
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
KEPTOS STINTOS (+ MARINATAS)
DARŽOVIŲ MIŠRAINĖ SU ŠIRDELĖMIS
Obuolių desertas
KRISTIJONO KRABŲ SALOTOS (MIŠRAINĖ)
Keptų morkų mišrainė su voveraitėmis - privalo būti ant Kūčių stalo!