Tuno tartaras su avokadu, mangu ir laimo padažu

Kategorija: Žuvies patiekalai


Tuno tartaras su avokadu, mangu ir laimo padažu

Paskelbė:
30 Spalio 2022
Šį kartą dalinuosi su Jumis vienu iš mano labiausiai pamėgtų patiekalų receptu. Tai tuno tartaras su dalele Azijos skonių, idealiai tinkantis dalintis bei derinti su vynais ar net šampanais, nes savyje turi rūgšties, saldumo ir tuno sodrumo. Toks tartaras su avokadu, mangu ir laimo padažu yra lengvai paruošiamas, todėl ilgai neužtruksite savo virtuvėje ir greitai galėsite mėgautis vakariene su artimaisiais. :) 



Ingredientai


  • tunas: 100 gramų
  • raudonieji svogūnai: 10 gramų
  • raudonieji čili: 5 gramų
  • mangų tyrė: 10 gramų
  • laimo vaisiaus sultys: 4 gramų
  • ryžių actas: 8 gramų
  • soja: 4 gramų
  • druska
  • avokadai: 1
  • Nori traškučiai: 1 pakelio

Recepto paruošimas



1. Pirmiausia supjaustykite tuną ir avokadą nedideliais panašaus dydžio kvadratėliais, susmulkinkite čili ir raudonąjį svogūną bei sumaišykite viską kartu.
2. Tada supilkite ryžių actą ir soją, įdėkite druskos, viską gerai išmaišykite.
3. Atskirai sumaišykiet laimo sultis ir mango tyrę.
4. Patiekimas: Į lėkštės dugną įpilkite šiek tiek mango ir laimo padažo, gražiai sudėkite išmaišytą tuną.
5. Patiekite su Nori traškučiais. Skanaukite!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: