Makaronai su jūros gėrybių ir šoninės padažu

Kategorija: Makaronai, pica / Žuvies patiekalai


Makaronai su jūros gėrybių ir šoninės padažu

Paskelbė:
12 Sausio 2020
  • jūros gėrybių mišinys: 200 gramų (mano mišinyje: kalmarai, midijų mėsa, moliuskai, aštuonkojai, krevetės)
  • makaronai: 100 gramų
  • šalto rūkymo šoninė: 80 gramų (naudoju iškart plonai pjaustytą)
  • česnakas: 2 skiltelių
  • grietinėlė: 200 mililitrų
  • karis: 0,5 arbatinio šaukštelio
  • čili dribsniai: žiupsnio
  • druska: pagal skonį
  1. Iš pradžių makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje.
  2. Tuomet šoninę supjaustykite plonais, mažais gabaliukais.
  3. Tada šoninę pakepinkite, kol gražiai apskrunda.
  4. Česnako skilteles nulupkite ir susmulkinkite.
  5. Suberkite ant šoninės. Pakepinkite, kol pasklinda nuostabus aromatas.
  6. Sudėkite jūros gėrybių mišinį, supilkite grietinėlę, berkite druską ir kario prieskonius.
  7. Patroškinkite maždaug 5-7 minutes.
  8. Po to sudėkite makaronus, viską gerai išmaišykite ir pakaitinkite keletą minučių.
  9. Pabarstykite čili dribsniais. Dėkite į lėkštes ir lepinkitės skania vakariene!

Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: