Silkės tartaras su avokadais

Kategorija: Užkandžiai / Žuvies patiekalai


Silkės tartaras su avokadais

Paskelbė:
20 Lapkričio 2024

Ingredientai

  • Silkės filė: 200 g
  • Avokadai: 1 vnt.
  • Iceberg salota: 0,25 vnt.
  • Druska: pagal skonį
  • Pipirai: pagal skonį
  • Citrinos sultys: šiek tiek
  • Čili pipiras: nedidelis (nebūtina)



Recepto paruošimas

1. Silkės filė supjaustyti nedideliais gabalėliais ir sudėti į dubenėlį.

2. Avokadą supjaustyti panašaus dydžio gabalėliais kaip silkė ir sudėti į tą patį dubenėlį.

3. Iceberg salotą susmulkinti ir sudėti prie silkės.

4. Jeigu naudojamas čili pipiras, jį taip pat smulkiai supjaustyti ir sudėti prie kitų ingredientų.

5. Viską pagardinti druska, pipirais ir šlakeliu citrinos sulčių. Gerai išmaišyti.

6. Patiekti paprastai arba nedidelio dubenėlio pagalba galima suformuoti bokštelius.

7. Pabarstyti papildomais čili gabaliukais


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: