Silkės tartaras su avokadais
Kategorija: Užkandžiai / Žuvies patiekalai
Ingredientai
- Silkės filė: 200 g
- Avokadai: 1 vnt.
- Iceberg salota: 0,25 vnt.
- Druska: pagal skonį
- Pipirai: pagal skonį
- Citrinos sultys: šiek tiek
- Čili pipiras: nedidelis (nebūtina)
Recepto paruošimas
1. Silkės filė supjaustyti nedideliais gabalėliais ir sudėti į dubenėlį.
2. Avokadą supjaustyti panašaus dydžio gabalėliais kaip silkė ir sudėti į tą patį dubenėlį.
3. Iceberg salotą susmulkinti ir sudėti prie silkės.
4. Jeigu naudojamas čili pipiras, jį taip pat smulkiai supjaustyti ir sudėti prie kitų ingredientų.
5. Viską pagardinti druska, pipirais ir šlakeliu citrinos sulčių. Gerai išmaišyti.
6. Patiekti paprastai arba nedidelio dubenėlio pagalba galima suformuoti bokštelius.
7. Pabarstyti papildomais čili gabaliukais
Raktažodžiai:
Patiekalai su silke, salotos su silke, silkė su avokadais, avokadai, tartaras, silkės tartaras, iceberg salotos
Saldžių bulvių kąsneliai su silke
Obuolių laiveliai su silke
Obuolių laiveliai su silke ir morkomis
Sumuštiniai su krabų lazdelių užtepėle
Lašišos tartaras su avokadų kremu
Gaivi kiaušinių užtepėlė su rūkyta mėsa ir agurkais
Naminiai tortilijų kebabai su vištiena ir feta
Bulvių kąsneliai su varškės užtepėle ir silke
Makaronai su lašiša, krevetėmis ir grietinėle
Kiaušinių užtepėlė su porais ir agurkais, be majonezo
Silkė su keptomis daržovėmis
Teriyaki lašišos dubenėlis
Pusryčių sumuštiniai su tunu ir raugintais agurkėliais
Keptuvėje kepta silkė alaus tešloje
Šventiniai silkės rutuliukai
Rūkytos skumbrės ir kiaušinių užtepėlė su džiovintais pomidorais
Vokiška kiaušinienė
Užkandis: silkės rutuliukai
Silkė su saulėgrąžomis - silkės mėgėjai labai giria tokį paruošimo būdą!
Dovilės silkė su pomidorais plinta kaip virusas
Silkė su saulėgrąžomis
Silkė su saulegrąžomis
Kepti sumuštiniai su krabų lazdelėmis, marinuotais agurkais ir sūriu
Rūkytos lašišos tartaras su avokadais