Rūkytos lašišos tartaras su avokadais

Kategorija: Žuvies patiekalai


Rūkytos lašišos tartaras su avokadais

Paskelbė:
08 Lapkričio 2022
Kas gali būti fantastiškiau už patiekalą, kuris yra labai skanus ir gražus? Šį kartą Jums rūkytos lašišos tartaras su avokadais ir wakame salotomis. Atrodo, kad galėčiau šį patiekalą valgyti kiekvieną dieną, man šis skonis yra tobulas. Būtinai pamėginkite pasigaminti ir Jūs. Prižadu, kad apsivalgysite ir receptą išsisaugosite ateičiai. :)



Ingredientai


  • rūkyta lašišos filė: 100 gramų
  • avokadai: 1
  • raudonieji svogūnai: 0,5
  • vyšniniai pomidorai: 3
  • batonas: 1 riekelės
  • alyvuogių aliejus: 1 valgomojo ašukšto
  • garstyčios: 1 arbatinio šaukštelio
  • citrinos sultys: šlakelio
  • druska
  • pipirai
  • wakame salotos: pagal poreikį
  • Philadelphia sūris: pagal skonį


Recepto paruošimas



1. Pirmiausia rūkytą lašišos filė, avokadą ir vyšninius pomidorus supjaustome mažais gabaliukais. Aš visada stengiuosi šiuos produktus pjaustyti taip, kad jų dydis būtų panašaus dydžio.
2. Rausvąjį svogūną, atsižvelgiant į jo dydį, naudoju pagal savo skonį, bet šiam patiekalui jis ypač tinka. Jį supjaustome kiek įmanoma smulkiau.
3. Visus susmulkintus produktus dedame į dubenį, apšlakstome citrinų sultimis, dedame vieną šaukštelį garstyčių, šaukštą alyvuogių aliejaus, beriame druską ir pipirus - pagal savo skonį.
4. Visą masę išmaišome ir dedame į indelį (geriausia ant maistinės plėvelės), šiek tiek paspaudžiame, kad tartaras suliptų.
5. Paskrudiname batoną (galite to ir nedaryti), pertepame Philadelphia sūriu ir riekelę padaliname pusiau - žinoma, šis skrebutis tik kaip priedas prie tartaro, tad šioje vietoje galima jo negaminti arba tiesiog pasipjaustyti šviežios čiabata duonos.
6. Lekštėje apverčiame savo pailgą indą, jį nuimame ir nuo maistinės plevelės atskiriame tartarą.
7. Pagal skonį uždedame wakame jūros dumblių salotas - šios ypač tinka prie lašišos. Pasidedame šalia skrebutį su Philadelphia ir lepinamės!

Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: