TRAŠKŪS ŽUVIES GABALĖLIAI SU PADAŽU
Kategorija: Žuvies patiekalai
- Žuvytei:
- lydekos file: 1 kilogramo (arba kitos mėgiamos)
- druska
- majonezas: 2 valgomųjų šaukštų
- citrinos sultys: iš 1 citrinos
- smulkinti krapai
- Traškiai plutelei:
- malti džiūvėsėliai paprikos skonio
- Padažui:
- majonezas: 2 šaukštų
- grietinė: 1 šaukšto
- juodieji pipirai
- Pradžioje žuvį supjaustykite gabaliukais. Majonezą sumaišykite su druska, citrinos sultimis bei krapais. Paruoštu mišiniu užpilkite žuvį bei palikite maždaug 1-2 valandas pasimarinuoti.
- Tuomet paimkite gabaliuką žuvies, apvoliokite jį džiūvesėliuose bei dėkite ant folija išklotos skardos, tai pakartokite su visais žuvies gabalėliais. Kepkite iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 25 minutes.
- Padažas: Sumaišykite majonezą su grietine, įberkite juodųjų pipirų. Jei nortme, galite įspausti truputį citrinos sulčių ir įdėti mėgiamų žalumynų. Skanaus!
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Menkė džiūvėsėliuose su bulvių koše
Chicken nuggets arba orkaitėje kepti traškūs vištienos gabaliukai
Tuno filė kotletai. Sotus receptas, kai nesinori mėsos
BANDELĖS SU VARŠKE PAGAL BEATĄ
SMAGŪS VIŠTIENOS IR DARŽOVIŲ VĖRINUKAI
Jūros lydeka kepta (ar troškinta) orkaitėje
TAILANDIETIŠKI ŽUVIES KEPSNELIAI
KEPTA ŠONINĖ ANT LAUŽO
Kijevo kotletas - pagal šį receptą, tiesiog negali nepavykti!
Indiškai kepta lašiša
SPAGETI TROŠKINYS SU VIŠTIENA
Lipnūs vištienos sparneliai su barbekiu padažu
KALAKUTIENOS KUKULIAI
Lydeka su padažu
Sprandinės suktinukai su grybais
Pikantiški 6 šašlykų receptai
SALDŪS ŠUNIUKAI
Traškus vištienos kepsnys
ŽUVIES SUKINUKAI
Kiaulienos maltinukai - viduje sultingi, o viršus traškus
CUKINIJŲ IR RYŽIŲ APKEPAS
Kepenėlių salotos su daržovėmis
SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS ŽUVIES PYRAGAS