KEPTOS ŽUVIES MIŠRAINĖ SU AVINŽIRNIAIS IR SALIERAIS
Kategorija: Žuvies patiekalai
- balta atvėsinta žuvies filė: 250 gramų
- marinuoti avinžirniai: ~400 gramų skardinės
- saliero stiebai: 5
- majonezas: poros šuakštų
- miltai: poros šaukštų
- citrinos žievelė: iš 1 vnt.
- druska
- pipirai
- Iš pradžių žuvį supjaustome gabalėliais. Apiberiame druska ir pipirais bei užtarkuojame citrinos žievelės.
- Tuomet gabalėlius apvoliojame miltuose bei iškepame keptuvėje su šlakeliu aliejaus.
- Tada avinžirnius nusausiname bei suberiame į indą, salierus pasmulkiname gabaliukais kartu su avinžirniais.
- Pravėsusią žuvį susmulkiname gabalėliais, suberiame su salierais bei avinžirniais, pagal skonį įmaišome mėgstamo majonezo ir druskos. Skanaujame!
POMIDORŲ IR ŽUVIES TROŠKINYS
Silkė su svogūnais, salierais ir pievagrybiais
Pomidorinė vištienos sriuba su avinžirniais
Menkė džiūvėsėliuose su bulvių koše
AVINŽIRNIŲ IR SEZAMO SĖKLŲ PASTOS UŽTEPĖLĖ
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"
Šokoladinis tiramisų tortas
KREVEČIŲ SALOTOS SU APELSINAIS IR LAPKOTINIU SALIERU
DARŽOVIŲ IR VIŠTIENOS TROŠKINYS
Vegetariškas plovas su avinžirniais
Spagečiai Su Vištiena
RŪKYTOS ŽUVIES IR PIEVAGRYBIŲ MIŠRAINĖ
Šniceliai su balta duona ir padažu
BULVINIAI PIRŠTELIAI SU FARŠU
AVINŽIRNIŲ MALTINUKAI - PATIKS NE TIK VEGETARAMS!
SŪRIO IR KUMPIO MIŠRAINĖ SU MARINUOTAIS GRYBAIS
Krabų mišrainė su pomidorais ir sūriu
VENGRIŠKAS JAUTIENOS GULIAŠAS
Keptų morkų mišrainė su voveraitėmis - privalo būti ant Kūčių stalo!
ŽUVIES KUKULIAI POMIDORŲ PADAŽE
JAUTIENOS KUKULIAI SŪRIO PADAŽE
ŠPINATŲ IR ŽUVIES PYRAGAS