KEPTOS ŽUVIES MIŠRAINĖ SU AVINŽIRNIAIS IR SALIERAIS

- balta atvėsinta žuvies filė: 250 gramų
- marinuoti avinžirniai: ~400 gramų skardinės
- saliero stiebai: 5
- majonezas: poros šuakštų
- miltai: poros šaukštų
- citrinos žievelė: iš 1 vnt.
- druska
- pipirai
- Iš pradžių žuvį supjaustome gabalėliais. Apiberiame druska ir pipirais bei užtarkuojame citrinos žievelės.
- Tuomet gabalėlius apvoliojame miltuose bei iškepame keptuvėje su šlakeliu aliejaus.
- Tada avinžirnius nusausiname bei suberiame į indą, salierus pasmulkiname gabaliukais kartu su avinžirniais.
- Pravėsusią žuvį susmulkiname gabalėliais, suberiame su salierais bei avinžirniais, pagal skonį įmaišome mėgstamo majonezo ir druskos. Skanaujame!
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Šaltinis:
O čia labai skanu! :)

Menkė džiūvėsėliuose su bulvių koše

Šokoladinis tiramisų tortas

Vegetariškas plovas su avinžirniais

D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas

Šniceliai su balta duona ir padažu

Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"

Krabų mišrainė su pomidorais ir sūriu

Silkė su svogūnais, salierais ir pievagrybiais

Keptų morkų mišrainė su voveraitėmis - privalo būti ant Kūčių stalo!

Pomidorinė vištienos sriuba su avinžirniais

VENGRIŠKAS JAUTIENOS GULIAŠAS

Spagečiai Su Vištiena

AVINŽIRNIŲ MALTINUKAI - PATIKS NE TIK VEGETARAMS!

AVINŽIRNIŲ IR SEZAMO SĖKLŲ PASTOS UŽTEPĖLĖ

SŪRIO IR KUMPIO MIŠRAINĖ SU MARINUOTAIS GRYBAIS

BULVINIAI PIRŠTELIAI SU FARŠU

DARŽOVIŲ IR VIŠTIENOS TROŠKINYS

KREVEČIŲ SALOTOS SU APELSINAIS IR LAPKOTINIU SALIERU

KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS

POMIDORŲ IR ŽUVIES TROŠKINYS

ŠPINATŲ IR ŽUVIES PYRAGAS

RŪKYTOS ŽUVIES IR PIEVAGRYBIŲ MIŠRAINĖ

ŽUVIES KUKULIAI POMIDORŲ PADAŽE

JAUTIENOS KUKULIAI SŪRIO PADAŽE