SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS ŽUVIES PYRAGAS
Kategorija: Žuvies patiekalai
- žuvies filė: 2 vnt. (gali būti ir šaldyta)
- bemielės sluoksniuotos tešlos lakštai: 1
- svogūnai: 2 (nedidelių)
- morkos: 1
- pomidorų padažas: 3-4 valgomųjų šaukštų
- kiaušiniai: 1
- prieskoniai žuviai marinuoti
- Pirmiausia žuvį įtrinkite prieskoniais bei palikite pasimarinuoti.
- Tada svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, morkas sutarkuokite burokų trintuve bei viską kepinkite, kol suminkštės. Sumaišykite su pomidorų padažu. Jei reikia, įberkite prieskonių. Atvėsinkite.
- Tuomet ant tešlos lakšto dėkite žuvį, o ant žuvies – daržoves. Lakšto šonus pjaustykite, kaip parodyta nuotraukoje žemiau, ir juostelėmis uždenkite žuvį (kraštelius patepkite plaktu kiaušiniu, kad suliptų). Gale lieka plati juosta – iš jos suformuokite uodegą. Aptepkite pyragą kiaušiniu. Kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug pusvalandį. Skanaukite!
KONDENSUOTO PIENO PYRAGAS
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Pikantiški sausainiai su sūriu prie alaus
Mielinės tešlos pyragas su aguonų įdaru
Klasikinis medaus tortas
PIEVAGRYBIŲ KIŠAS
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Bulvių pyragas su grybais
Skumbrė stiklainyje orkaitėje
Laikantis šių nesudėtingų taisyklių orchidėjos džiugins gausiais žiedais
KRABŲ LAZDELĖS SLUOKSNIUOTOJE TEŠLOJE
Kiaušinius dažome natūraliai
Citrininis pyragas
BULVINIS PYRAGAS SU GRYBAIS
SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS KREPŠELIAI SU GRYBAIS
Greitas Obuolių pyragas
GRIKIŲ KEPSNELIAI (KOTLETAI)
Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"
Vegetariškas nesaldus pyragas su pomidorais ir feta
VEGETARIŠKA KUSKUSO IR DARŽOVIŲ UŽKEPĖLĖ
Lašiša tešloje su špinatais ir kreminiu sūriu
Atradau trąšas, kurios nieko nekainavo, o prikėlė net silpniausius augalus
Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai