Lydeka su padažu

Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai / Žuvies patiekalai


Lydeka su padažu

Paskelbė:
28 Kovo 2019
INGREDIENTAI:

2 kg lydekos
25g sviesto
vandens
druskos

Padažui:
125g sviesto
3 šaukštai miltų
3 kiaušinių tryniai
citrinos
kaparių
muskato riešuto
žuvies sultinio



PARUOŠIMO BŪDAS:

Lydekos uodegą įkiškite gerklėn. Žuvį padėkite į greitpuodį ant grotelių. Įpilti pasūdyto vandens su sviestu ir sandariai uždaryti, kai užvirs troškinti 5-8 min. Ištroškintą žuvį sudėkite į pailgą pusdubenį ir apipilkite padažu
Padažo paruošimas: 
Svieste pakepinkite miltus iki rusvumo. Įpylę žuvies sultinio, įspaudę citrinos sulčių, įdėkite muskato riešuto ir kaparius. Užvirinę sudėkite sviestą, supilkite išplaktus kiaušinių trynius. Padažas turi būti tirštokas.


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: