Lydeka su padažu
Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai / Žuvies patiekalai
INGREDIENTAI:
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lydekos uodegą įkiškite gerklėn. Žuvį padėkite į greitpuodį ant grotelių. Įpilti pasūdyto vandens su sviestu ir sandariai uždaryti, kai užvirs troškinti 5-8 min. Ištroškintą žuvį sudėkite į pailgą pusdubenį ir apipilkite padažu
Padažo paruošimas:
Svieste pakepinkite miltus iki rusvumo. Įpylę žuvies sultinio, įspaudę citrinos sulčių, įdėkite muskato riešuto ir kaparius. Užvirinę sudėkite sviestą, supilkite išplaktus kiaušinių trynius. Padažas turi būti tirštokas.
2 kg lydekos 25g sviesto vandens druskos Padažui: 125g sviesto 3 šaukštai miltų 3 kiaušinių tryniai citrinos kaparių muskato riešuto žuvies sultinio |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lydekos uodegą įkiškite gerklėn. Žuvį padėkite į greitpuodį ant grotelių. Įpilti pasūdyto vandens su sviestu ir sandariai uždaryti, kai užvirs troškinti 5-8 min. Ištroškintą žuvį sudėkite į pailgą pusdubenį ir apipilkite padažu
Padažo paruošimas:
Svieste pakepinkite miltus iki rusvumo. Įpylę žuvies sultinio, įspaudę citrinos sulčių, įdėkite muskato riešuto ir kaparius. Užvirinę sudėkite sviestą, supilkite išplaktus kiaušinių trynius. Padažas turi būti tirštokas.
Jūros lydeka kepta (ar troškinta) orkaitėje
Lydeka troškinta su pomidorais ir bazilikais
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Troškinta aviena su kopūstais
Pikantiški 6 šašlykų receptai
ŽUVIES MALTINUKAI SU PADAŽU
TRAŠKŪS ŽUVIES GABALĖLIAI SU PADAŽU
SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS ŽUVIES PYRAGAS
RŪKYTOS ŽUVIES MIŠRAINĖ
TAILANDIETIŠKI ŽUVIES KEPSNELIAI
Kukuliai su bešamelio padažu
Kiaušinius dažome natūraliai
Lipnūs vištienos sparneliai su barbekiu padažu
Klasikinis medaus tortas
Pikantiška silkė muskato riešuto ir kalendros marinate
Baltas padažas kotletams
ŽUVIES SUKINUKAI
Orkaitėje kepti mėsos kukuliai padaže
Salierų padažas žuvies patiekalams
Gardi prancūziška svogūnų sriuba
Sūdyta skumbrė su prieskoniais
ŽUVIES SUKTINUKAI
ŽUVIES KUKULIAI POMIDORŲ PADAŽE
Naminis vyšnių likeris