ŽUVIES KUKULIAI ČESNAKINIAME GRIETINĖLĖS PADAŽE
Kategorija: Žuvies patiekalai
- Kukuliams:
- žuvies filė: 500 gramų
- svogūnai: 1
- morkos: 1
- kiaušiniai: 1
- česnakas: kelių skiltelių
- prieskoniai
- druska
- žalumynai
- miltai: kukulių apvoliojimui
- Padažui:
- grietinėlė: 200 mililitrų
- grietinė: 2 valgomųjų šaukštų
- česnakas: 4 skiltelių (arba pagal skonį)
- druska
- mėgiami prieskoniai (neprivaloma)
- Pirmiausia žuvį bei svogūną sumalkite mėsmalės pagalba. Morką bei česnaką smulkiai sutarkuokite. Viską sumaišykite, įmuškite kiaušinį, berkite prieskonių ir žalumynų. Jei faršas gavosi labai skystas, įberkite džiūvėsėlių (aš pati įbėriau 2 valgomuosius šaukštus). Tada šlapiomis rankomis formuokite kukulius, apvoliokite juos miltuose bei kepkite keptuvėje, kol gražiai apskrunda iš visų pusių.
- Tuomet sumaišykite padažui skirtus produktus (česnaką susmulkinkite). Kukulius dėkite į kepimo formą vieną šalia kito bei užpilkite paruoštą padažą. Troškinkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15 minučių. Skanaukite!
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
KALAKUTIENOS KUKULIAI
Mėsos kukuliai su troškintais moliūgais
ŽUVIES KUKULIAI POMIDORŲ PADAŽE
KALAKUTIENOS IR RYŽIŲ KUKULIAI POMIDORŲ PADAŽE
KALAKUTIENOS KUKULIAI
Šventėms – tortas „Snickers“
KALAKUTIENOS KUKULIAI SU ŠPINOKAIS IR SŪRIO PADAŽU
KEPTI MĖSOS FARŠO KUKULIAI SU BULVĖMIS
Orkaitėje kepti mėsos kukuliai padaže
TAILANDIETIŠKI ŽUVIES KEPSNELIAI
JAUTIENOS KUKULIAI SŪRIO PADAŽE
Kotletukai su bulvėmis grietinės-pomidorų padaže
JAUTIENOS KUKULIAI SU PAPRIKA IR ANANASAIS
ŠILKINIAI BULVIŲ KUKULIAI SU FARŠO PADAŽU
Šniceliai su balta duona ir padažu
Labai skanūs mėsos kukuliai baltame padaže
AVIENOS-VIŠTIENOS MALTINUKAI SU PORAIS
ŽUVIES MALTINUKAI SU PADAŽU
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Vieno kąsnio kukuliai su jogurtiniu padažu
SALOTOS SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE IR JOGURTO PADAŽU
Kiek laiko virti kiaušinius - skystus, pusiau skystus ir kietai virtus.
GRIKIŲ KOTLETAI (VOS 5 INGREDIENTAI)