TAILANDIETIŠKI ŽUVIES KEPSNELIAI

Kategorija: Žuvies patiekalai


TAILANDIETIŠKI ŽUVIES KEPSNELIAI

Paskelbė:
27 Kovo 2019

    • jūros lydekos file: 500 gramų (šviežios arba šaldytos)
    • raudonųjų paprikų: 0,5
    • konservuotų aitriųjų paprikų: 1
    • svogūnų laiškų: 3
    • česnako: 2 skiltelių
    • šparaginių pupelių: 100 gramų
    • kokosų pieno: 125 mililitrų
    • kiaušinių: 1 (+2 baltymų)
    • austrių padažo: 1 valgomojo šaukšto
    • kalendros: 1 valgomojo šaukšto
    • šviežių petražolių: 1 saujos
    • druskos
    • pipirų
    • augalinio aliejaus
    • džiūvėsėlių: 100 gramų
  1. Iš pradžių papriką, aitriają papriką, svogūnus, česnakus bei petražoles susmulkinkite elektrine pjaustykle. Tada žuvį atskirai sumalkite bei įmaišykite į daržovių masę. Šparagines pupeles supjaustykite nedidelias gabaliukais ir taip pat įmaišykite į žuvies masę. Viską pagardinkite druska, pipirais, kalendromis ir austrių padažu. Įmuškite kiaušinį bei supilkite kokosų pieną. Gerai išmaišykite bei šlapiomis rankomis formuokite maždaug 5 centimetrų skersmes kotletukus. Palikite pastovėti šaldytuve bent jau porai valandų.
  2. Tuomet iš šaldytuvo išimtus kotletukus pavoliokite džiūvėsėliuose, baltymuose, vėl džiūvėsėliuose ir paskui kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Labai skanu valgyti kartu su šviežių daržovių salotomis ir virtais ryžiais (jeigu juos mėgstate). Skanaus!
  3. Pastebėjimas: Galvojau, kad su šiais žuvies kepsneliais bus gana daug darbo ir neypatingas rezultatas, bet gavosi tikrai labai gardūs, tokie lengvučiai žuvies kotletukai. Todėl dalinuosi ir rekomenduoju.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: