TAILANDIETIŠKI ŽUVIES KEPSNELIAI
Kategorija: Žuvies patiekalai
- jūros lydekos file: 500 gramų (šviežios arba šaldytos)
- raudonųjų paprikų: 0,5
- konservuotų aitriųjų paprikų: 1
- svogūnų laiškų: 3
- česnako: 2 skiltelių
- šparaginių pupelių: 100 gramų
- kokosų pieno: 125 mililitrų
- kiaušinių: 1 (+2 baltymų)
- austrių padažo: 1 valgomojo šaukšto
- kalendros: 1 valgomojo šaukšto
- šviežių petražolių: 1 saujos
- druskos
- pipirų
- augalinio aliejaus
- džiūvėsėlių: 100 gramų
- Iš pradžių papriką, aitriają papriką, svogūnus, česnakus bei petražoles susmulkinkite elektrine pjaustykle. Tada žuvį atskirai sumalkite bei įmaišykite į daržovių masę. Šparagines pupeles supjaustykite nedidelias gabaliukais ir taip pat įmaišykite į žuvies masę. Viską pagardinkite druska, pipirais, kalendromis ir austrių padažu. Įmuškite kiaušinį bei supilkite kokosų pieną. Gerai išmaišykite bei šlapiomis rankomis formuokite maždaug 5 centimetrų skersmes kotletukus. Palikite pastovėti šaldytuve bent jau porai valandų.
- Tuomet iš šaldytuvo išimtus kotletukus pavoliokite džiūvėsėliuose, baltymuose, vėl džiūvėsėliuose ir paskui kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Labai skanu valgyti kartu su šviežių daržovių salotomis ir virtais ryžiais (jeigu juos mėgstate). Skanaus!
- Pastebėjimas: Galvojau, kad su šiais žuvies kepsneliais bus gana daug darbo ir neypatingas rezultatas, bet gavosi tikrai labai gardūs, tokie lengvučiai žuvies kotletukai. Todėl dalinuosi ir rekomenduoju.
GRIKIŲ KEPSNELIAI (KOTLETAI)
ŽIRNELIŲ SRIUBA SU KOKOSŲ PIENU
Jūros lydeka kepta (ar troškinta) orkaitėje
ŽUVIES KEPSNELIAI
RECEPTAS: KALAKUTIENOS IR DARŽOVIŲ TROŠKINYS
Kiaušinius dažome natūraliai
ŽUVIES KOTLETUKAI SU PADAŽU
Menkė džiūvėsėliuose su bulvių koše
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
KALAKUTIENOS KEPSNELIAI SU POMIDORŲ IR PAPRIKŲ PADAŽU
ŽUVIES KUKULIAI ČESNAKINIAME GRIETINĖLĖS PADAŽE
TRAŠKŪS ŽUVIES GABALĖLIAI SU PADAŽU
KALAKUTIENOS IR RYŽIŲ KUKULIAI POMIDORŲ PADAŽE
LĘŠIŲ MALTINUKAI
DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KALAKUTIENA
Lydeka su padažu
Lašišos iešmeliai
VENGRIŠKAS JAUTIENOS GULIAŠAS
DANIŠKI ŽUVIES KOTLETAI
Makaronai su jūros gėrybių ir šoninės padažu
Gruziniška charčo sriuba
ŽUVIES MALTINUKAI SU PADAŽU
KAIMIŠKI KOTLETAI SU GRYBAIS