Žuvies ir jūros gėrybių troškinys

Kategorija: Žuvies patiekalai


Žuvies ir jūros gėrybių troškinys

Paskelbė:
18 Gruodžio 2020
Visa mano šeimyna mėgsta žuvį ir tikrai pakankamai dažnai ją valgome. Tik žuvies receptais dalinuosi kiek rečiau. Bet jei išbandau, ką nors naujo ir skanaus visuomet pasidalinu su jumis.

Kai už lango saulė šviečia ir  dar lepina savo spinduliais, mano lėkštėje taip pat šiluma ir geltona spalva. Rekomenduoju išbandyti ir jums - žuvies ir jūros gėrybių troškinys kokosų piene.


Ingredientai


    • baltos žuvies filė: 300 gramų
    • jūros gėrybių mišinys: 300 gramų
    • kokosų pienas: 200 mililitrų
    • čili: 1
    • čili drožlės: 1 arbatinio šaukštelio
    • druska: pagal skonį
    • juodieji pipirai: žiupsnio
    • česnakas: 1 skiltelės
    • svogūnai: 1
    • morkos: 1
    • žaliosios citrinos sultys: 0,5 vieneto
    • karis: 1 arbatinio šaukštelio
    • alyvuogių aliejus: 1 valgomojo šaukšto

  1. Recepto paruošimas

  2. 1. Iš pradžių daržoves nulupkite.
  3. 2. Svogūną, česnaką ir čili pasmulkinkite, morką supjaustykite griežinėliais.
  4. 3. Troškintuve įkaitinkite aliejų.
  5. 4. Pakepinkite svogūną ir morkas, kai jie suminkštės suberkite česnaką ir čili.
  6. 5. Kai pasklis aromatas sudėkite nedideliais gabaliukais pjaustytą žuvį.
  7. 6. Dosniai pabarstykite druska, pipirais bei kariu.
  8. 7. Kepkite maždaug 5 minutes.
  9. 8. Sudėkite jūros gėrybes.
  10. 9. Užpilkite kokosų pienu ir patroškinkite maždaug 5 – 7 minutes.
  11. 10. Įspauskite žaliosios citrinos sulčių.
  12. 11. Pilstykite į dubenėlius, pabarstykite čili drožlėmis. Skanaus.

Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: