Žuvies ir pomidorų troškinys su aštriu padažu

Kategorija: Žuvies patiekalai


Žuvies ir pomidorų troškinys su aštriu padažu

Paskelbė:
04 Vasario 2020
Reikės:
  • 1 kg žuvies filė su odele
  • 800 g šviežių arba savo sultyse konservuotų pomidorų
  • 3 didelių česnako skiltelių
  • 2 šaukštų smulkintų petražolių
  • 2 šaukštų smulkintų krapų
  • žiupsnelio aitriosios paprikos
  • 50 ml alyvuogių aliejaus
  • druskos
  • maltų pipirų

  1. Pomidorus nulupame ir supjaustome gabalėliais
  2. Į gilią keptuvę įpilame keturias stiklines vandens, sudedame supjaustytą česnaką, pomidors, krapus ir petražoles, užbarstome aitriosios paprikos, įpilame alyvuogių aliejų ir pasūdome.
  3. Keptuvę uždengiame dangčiu ir troškiname daržoves 45 minutes ant vidutinio kaitrumo ugnies. Tada dangtį nukeliame, padidiname ugnį ir troškiname, kol nugaruos trečdalis skysčio.
  4. Tada toliau kepdami į padažą sudedame žuvies gabalėlius odele į viršų. Po poros minučių žuvį apverčiame. Pagardiname troškinį druska bei pipirais ir dar 10 – 12 minučių kepame.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: