Žuvies ir pomidorų troškinys su aštriu padažu
Kategorija: Žuvies patiekalai
Reikės:
- 1 kg žuvies filė su odele
- 800 g šviežių arba savo sultyse konservuotų pomidorų
- 3 didelių česnako skiltelių
- 2 šaukštų smulkintų petražolių
- 2 šaukštų smulkintų krapų
- žiupsnelio aitriosios paprikos
- 50 ml alyvuogių aliejaus
- druskos
- maltų pipirų
- Pomidorus nulupame ir supjaustome gabalėliais
- Į gilią keptuvę įpilame keturias stiklines vandens, sudedame supjaustytą česnaką, pomidors, krapus ir petražoles, užbarstome aitriosios paprikos, įpilame alyvuogių aliejų ir pasūdome.
- Keptuvę uždengiame dangčiu ir troškiname daržoves 45 minutes ant vidutinio kaitrumo ugnies. Tada dangtį nukeliame, padidiname ugnį ir troškiname, kol nugaruos trečdalis skysčio.
- Tada toliau kepdami į padažą sudedame žuvies gabalėlius odele į viršų. Po poros minučių žuvį apverčiame. Pagardiname troškinį druska bei pipirais ir dar 10 – 12 minučių kepame.
Raktažodžiai:
aitriosios (čili) paprikos prieskoniai, alyvuogių aliejus, česnakas, krapai, petražolės, pomidorai, žuvies file, zuvies troskinys
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
KIAULIENOS TROŠKINYS "KELIAS Į VYRO ŠIRDĮ"
Gardi prancūziška svogūnų sriuba
Mėsos kukuliai su troškintais moliūgais
Pikantiški 6 šašlykų receptai
ŽUVIES KUKULIAI POMIDORŲ PADAŽE
Sotus avienos ragu
DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU VIŠTIENA
DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KIAULIENA
Mėsainis Insanity
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
Vištiena įdarytos bulvių puselės
POMIDORŲ IR ŽUVIES TROŠKINYS
Pica su rūkyta lašiša ir pomidorais
Čili troškinys – ir sotu, ir nuo virusų saugo
Menkė džiūvėsėliuose su bulvių koše
JAUTIENOS GULIAŠAS ARBA AŠTRUS JAUTIENOS TROŠKINYS
GULIAŠAS PO BULVIŲ PLUTELE
Pievagrybių troškinys
Kepta skumbrė grilyje
BULVIŲ PYRAGAS SU GRYBAIS IR JAUTIENA
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
TRINTA POMIDORŲ IR PAPRIKŲ SRIUBA