Avižinė košė su bananais ir cinamonu
Kategorija: Vegetariški / Veganiški patiekalai

Ingredientai
- 300ml Pieno
- 0.25 arb. š. Cinamono
- 0.5 arb. š. Medaus
- 0.5 vnt. Bananų
- 80g Avižų dribsnių
- 10g Migdolų riekelių
- 1tbps Aguonų
Gaminimas
- Į puodą ant vidutinės ugnies dedame avižas, supilame pieną ir pagardiname druska.
- Leidžiame lengvai užvirti ir nuolat maišydami verdame apie 5-6 minutes, kol pieno beveik nebeliks ir turėsime gražią košę.
- Kol košė verda, sausoje keptuvėje paskrudiname migdolų riekeles.
- Košei išvirus sudedame viską į lėkštes.
- Įmaišome cinamoną, aguonas bei medų.
- Viršų apdėliojame pjaustytais bananais ir apibarstome migdolų riekelėmis.
- Skanaus!
Panašūs receptai

Avižinė košė su cukinijomis

Skaniausia avižinė košė su riešutų sviestu ir bananais

Virta veganiška avižinė košė su karamelizuotais bananais ir obuoliais

Pasakiška daržovių košė

Overnight oats receptas - per naktį brinkintos avižos su linų sėmenimis ir avižų sėlenomis

Avižų košė su keptais bananais

Avižinė košė su obuoliais ir cinamonu

Sūri avižinė košė su keptu kiaušiniu ir avokadu

Ryžių košė su cinamonu (Risgrynsgröt)

Ryžių košė su razinomis

MIEŽIŲ KOŠĖ SU GRYBAIS IR TOFU

Ryžių košė su pienu