MIEŽIŲ KOŠĖ SU GRYBAIS IR TOFU
Kategorija: Grybų patiekalai / Vegetariški / Veganiški
- skaldytos miežių kruopos: 200 mililitrų (naudojau ekologiškas Ekofrisa)
- pievagrybiai: 130 gramų
- tofu: 100 gramų
- svogūnai: 1 (mažo)
- daržovių sultinys: ketvirtadalio kubelio
- druska
- aliejus (kepimui)
- Iš pradžių skaldytas miežių kruopas perplaukite su šiltu vandeniu, kol pradės bėgti ganėtinai skaidrus. Berkite į 400 mililitrų verdančio vandens. Įdėkite ketvirtadalį sultinio kubelio bei virkite ant mažos ugnies maždaug 15–20 minučių vis pamaišydamos. Eigoje, jeigu reikia, įpilkite dar 200 mililitrų vandens.
- Per tą laiką, kol verda skaldytos miežių kruopos, aliejuje apkepinkite riekelėmis supjaustytus pievagrybius bei mažais gabaliukais supjaustytą tofu. Įberkite šiek tiek druskos. Pirmiausia kepkite ant mažos ugnies, o po to padidinkite kad apskrustų. Po maždaug 10–12 minučių suberkite smulkiai supjaustytą svogūną bei dar kelias minutes pakepinkite ant vidutinio kaitrumo ugnies.
- Paskui suberkite kepintus produktus į košę bei gerai išmaišykite. Patiekite ir skanaukite!
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
PERLINIŲ KRUOPŲ KOŠĖ SU GRYBAIS IR DARŽOVĖMIS
Orkaitėje kepti mėsos kukuliai padaže
Patys skaniausi žemaičių blynai
ISPANIŠKA ČESNAKINĖ SRIUBA
VEGETARIŠKA KUSKUSO IR DARŽOVIŲ UŽKEPĖLĖ
LABAI SKANUS ŠOKOLADINIS TINGINIO TORTAS
Grybų padažas
TRINTA PIEVAGRYBIŲ SRIUBA PAGAL JELENĄ
Žolelių ir gėlių raštais natūraliai marginti kiaušiniai
PERLINIŲ KRUOPŲ SRIUBA SU VIŠTIENA
Virtų bulvių blyneliai su daržovėmis
Kaip sustiprinti imunitetą: trys paprasti receptai
KIAULIENOS TROŠKINYS "KELIAS Į VYRO ŠIRDĮ"
MAKARONAI SU ŠPINATAIS, PIEVAGRYBIAIS IR KARAMELIZUOTAIS SVOGŪNAIS
Marokietiškas saldžių bulvių pyragas
Baltas padažas kotletams
ŽIRNELIŲ SRIUBA SU KOKOSŲ PIENU
GRIKIŲ KOTLETAI (VOS 5 INGREDIENTAI)
Tiršta vištienos ir ryžių sriuba
Kiaušinius dažome natūraliai
KAIMIŠKI KOTLETAI SU GRYBAIS
PIEVAGRYBIŲ KIŠAS
BULVINIAI "ZRAZAI" SU GRYBAIS