Palak paneer vegetariškas špinatų troškinys
Kategorija: Vegetariški / Veganiški
Troškiniui reikės:
300 g špinatų
200 g panyro (saldaus pieno) sūrio
200 g grietinės
200 g grietinėlės
5 g cukraus
5 g druskos
ciberžolės, indiškų prieskonių
Prieš pradedant gaminti troškinį siūlau uždėti virti basmati ryžius, kol jie išvirs, pasigamins ir troškinukas.
Pradedam nuo padažo gamybos. Į įkaitintą keptuvę sudedame grietinę ir grietinėlę, ant mažos ugnies pakaitiname. Beriame cukrų ir druską (druskos dėjau apie pusę arbat. šaukštelio), ciberžolę, indiškus prieskonius (dėjau Garam masala - tikrų tikriausi indiški prieskoniai). Padažą kaitiname ant mažos ugnies, kol sutirštės.
Špinatus nuplauname ir smulkiai supjaustome.
Supjaustome sūrį 2-2,5 cm ilgio kubeliais. Dedame į sutirštėjusį tebešylantį padažą ir išmaišome, kad visi sūrio gabaliukai pasidengtų padažiuku. Šiek tiek pakaitiname, kol sūris pradės minkštėti.
Sudedame špinatus. Viską dar pašildome apie 5 min. ir patiekiame! Galima papuošti petražolėmis ir vyšniniais pomidorais.
Skanaus!
300 g špinatų
200 g panyro (saldaus pieno) sūrio
200 g grietinės
200 g grietinėlės
5 g cukraus
5 g druskos
ciberžolės, indiškų prieskonių
Prieš pradedant gaminti troškinį siūlau uždėti virti basmati ryžius, kol jie išvirs, pasigamins ir troškinukas.
Pradedam nuo padažo gamybos. Į įkaitintą keptuvę sudedame grietinę ir grietinėlę, ant mažos ugnies pakaitiname. Beriame cukrų ir druską (druskos dėjau apie pusę arbat. šaukštelio), ciberžolę, indiškus prieskonius (dėjau Garam masala - tikrų tikriausi indiški prieskoniai). Padažą kaitiname ant mažos ugnies, kol sutirštės.
Špinatus nuplauname ir smulkiai supjaustome.
Supjaustome sūrį 2-2,5 cm ilgio kubeliais. Dedame į sutirštėjusį tebešylantį padažą ir išmaišome, kad visi sūrio gabaliukai pasidengtų padažiuku. Šiek tiek pakaitiname, kol sūris pradės minkštėti.
Sudedame špinatus. Viską dar pašildome apie 5 min. ir patiekiame! Galima papuošti petražolėmis ir vyšniniais pomidorais.
Skanaus!
Kiaušinius dažome natūraliai
CUKINIJŲ IR RYŽIŲ APKEPAS
LIETINIAI BLYNAI SU SŪDYTOS KARAMELĖS PADAŽU IR RIEŠUTAIS
KIAULIENOS IR DARŽOVIŲ TROŠKINUKAS
Vegetariškas ryžių ir cukinijų apkepas
KIAULIENOS TROŠKINYS "KELIAS Į VYRO ŠIRDĮ"
Vištienos - voveraičių šventinis troškinys
Jautienos troškinys su daržovėmis
POMIDORŲ IR ŽUVIES TROŠKINYS
vegetariškas daržovių troškinys su varškės sūriu
Pica su faršu
Mėsainis Insanity
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
Šventėms – tortas „Snickers“
Troškinta vištiena (vištienos "tušonkė")
Pica su rūkyta lašiša ir pomidorais
Vištienos kepsnys su sūriu „Žalgiris“, vyšniniais pomidorais ir baziliku
DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KIAULIENA
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Tortas su bananais „Kurmio kalnelis“
Tortas „Juodasis miškas“
Naminis majonezas – gaunasi labai tirštas ir nesisluoksniuoja
Vištiena su kariu
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“