Greitas tinginių chačapuri iš varškės
Kategorija: Varškės patiekalai

Ingredientai
- Varškė: 250 g
- Kiaušiniai: 2 vnt.
- Grietinė: 1 valg. š.
- Sūrio: 100 g
- Miltų: 2 valg.š.
- Soda: 1/3 arb .š.
- Ghee sviestas kepimui
Recepto paruošimas
1. Į dubeni sudėti varškę, įmušti kiaušinius, įdėti grietinę, berti tarkuotą sūrį ir sudėti miltus su soda. Viską gerai išmaišyti.
2. Keptuvėje išlydyti sviestą ir sudėti visą varškės masę, Mentelės pagalbą ją paskleisti per visą keptuvės dugną.
3. Keptuvę uždengti dangčiu ir kepti apie 15min, kol kepama pusė taps gražiai ruda. Tuomet mentelės pagalba staigiu judesiu apversti. Keptuvę vėl uždengti dangčiu ir kepti dar 10 min.
Panašūs receptai

Paprastas varškės apkepas su manais

Orkaitėje kepti varškėčiai su grietinės padažu

Pats skaniausias varškės apkepas be manų (su ryžių miltais)

Šaldyti varškėčiai virimui

ŠOKOLADINIS TRUPININIS VARŠKĖS PYRAGAS

Trupininis kakavinis varškės pyragas

Greitai pagaminami kepti varškėčiai su maskarpone keptuvėje

Naminis saldus varškės sūris su razinomis

Mano virtuvės sensacija: gaivus ir nekeptas varškės su sausainiais pyragas

Varškės apkepas

Varškės apkepas

Varškės ir lašišos užtepėlė be majonezo