Varškės apkepas
Kategorija: Apkepai / Varškės patiekalai
INGRIDIENTAI
- 1 kg. varškės
- 6 M dydžio kiaušiniai
- 200 gr. manų kruopų
- 200 gr. cukraus
- 100 ml. pieno
- 100 gr. margarino
Receptas
Formos dugnui:šaukštas sviesto
3-4 šaukštai džiūvesėlių
Varškė pertrinti per sietelį. Kiaušinių trynius įmaišyti į varškę, sudėti manų kruopas,supilti pieną ir tirpintą margariną. Standžiai išplakti baltymus su cukrumi. Sumaišyti abi mases į vieną. Leisti pastovėti apie valandą. Formą ištepti su šiek tiek sviesto ir pabarstyti gausiai džiūvėsėliais, supilti masę ir kepti 190 C. 40 min. Skanaus !
BULVIŲ PYRAGAS SU BROKOLIAIS IR SŪRIU
VARŠKĖS APKEPAS SU AGUONŲ IR BANANŲ SLUOKSNIU
VARŠKĖS APKEPAS "TORTINO DI RICOTTA"
Labai skanios spurgos
Šokoladinis tiramisų tortas
Itin purus varškės apkepas
Velykinis „Napoleonas“
PAPRASTAI: VARŠKĖS APKEPAS
„Garbanotas“ pyragas su varškės įdaru.
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Purus varškės apkepas
Šokoladinis kavos tortas
KONDENSUOTO PIENO PYRAGAS
7 skaniausių pasaulyje varškėčių paruošimo paslaptys!
VARŠKĖS APKEPAS SU MORKOMIS
Patiks visiems: griliažinis tortas su Rududu
KREMINIS VARŠKĖS PYRAGAS
VARŠKĖS SKARELĖS SU OBUOLIAIS
Klasikinis tiramisu
Tortas su bananais „Kurmio kalnelis“
ČESNAKINIS VARŠKĖS APKEPAS
Bene gardžiausi keksiukai – su obuoliais ir traškia kokosų plutele
VARŠKĖS APKEPAS SU MIGDOLAIS
Krafinai