Pats skaniausias varškės apkepas be manų (su ryžių miltais)
Kategorija: Varškės patiekalai / Apkepai
Ingredientai
- Varškė: 500 g
- Kiaušiniai: 2 vnt.
- Grietinė: 3 valg.š.
- Ryžių miltai: 5 valg.š.
- Sviestas: kepimo formai aptepti
Recepto paruošimas
1. Visus produktus sudėti į dubenį. Sutrinti rankiniu trintuvu arba gerai ištrinti šaukštu. Masė turi gautis be gumulėlių.
2. Kepimo formą ištepti sviestu ir supilti paruoštą masę. Išlyginti viršų ir papuošti uogomis ar vaisiais (nebūtina).
3. Orkaitę įkaitinti iki 180 C temperatūros ir apkepą kepti apie 40 min.
Varškės apkepas
PAPRASTAI: VARŠKĖS APKEPAS
Lengvas kaip oras varškės apkepas be miltų ir be manų
Tobulas tradicinis senovinis varškės apkepas pagal močiutę
Varškės apkepas su makaronais ir manų kruopomis
Varškės ir obuolių apkepas
Brokolių apkepas su kukurūzais ir ryžių plutele
Grūdėtos varškės apkepas su kriaušėmis
Greitas varškės apkepas su baltu šokoladu - pamilau iš pirmo kąsnio
Skaniausias varškės apkepas su kefyru
Puikiai pavykęs varškės apkepas su ryžiais
Varškės apkepkas su makaronais arba žydiškas kugelis
VARŠKĖS APKEPAS "TORTINO DI RICOTTA"
ČESNAKINIS VARŠKĖS APKEPAS
Purus varškės apkepas
Pats puriausias tobulas mokyklins varškės apkepas
Žiedinių kopūstų ir varškės apkepas
Varškės ir rikotos sūrio apkepas su obuoliais bei ryžių miltais
PURUSIS VARŠKĖS APKEPAS
Varškės apkepas kitaip, su moliūgu
Burnoje tirpstantis varškės apkepas su obuoliais
Morkų ir varškės apkepas
VARŠKĖS APKEPAS SU AGUONŲ IR BANANŲ SLUOKSNIU
Makaronų ir varškės apkepas pagal Beatą