Greitai pagaminami kepti varškėčiai su maskarpone keptuvėje
Kategorija: Varškės patiekalai
Vieną rytą labai užsinorėjau pasigaminti varškėčių varškėčių. Tikrus varškėčius jau gaminau daugybę kartu ir labai norėjau išmėginti kažką naujo. Pasižvalgiau po interneto platybes ir užkliuvo receptas su maskarponės sūriu.
1. Pirmiausia kiaušinį išplakite su druska.
2. Tada sudėkite varškę ir maskarponės sūrį. Viską gerai pertrinkite šakute, kad gautųsi vientisa masė.
3. Tuomet miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir suberkite į varškės masę.
4. Viską maišykite šakutės pagalba iki vientisos tešlos.
5. Suformuokite varškėčius. Kaip jau minėjau, tešla bus lipni, tad prieš kiekvieną varškėtį rankas sušlapiname vandeniu. Galite įdėti daugiau miltų, bet tada varškėčiai nesigaus tokie minkšti, o ir sušlapinus rankas, tešla formuojasi ganėtinai lengvai. Patartina varškėčius iškart dėti į karštą keptuvę su riebalais.
6. Kepkite maskarponės varškėčius ant sviesto arba kokosų aliejaus ant vidutinės kaitros iki kol gražiai apskrunda, tada apverskite ir apskrudinkite kitą pusę.
7. Patarimas: Geriau kepkite mažesnius varškėčius, šitaip būsite tikri, kad jų vidus tikrai iškepė.
8. Patiekite su grietine, uogiene arba šviežiais vaisiais. Arba visais pagardais iškart. Kaip jau tik labiau mėgstate. Skanaus!
Ingredientai
- varškė: 100 gramų
- maskarponės sūris: 100 gramų
- kiaušiniai: 1
- miltai: 4 valgomųjų šaukštų
- kepimo milteliai: 0,5 arbatinio šaušktelio
- druska: žiupsnelio
- ghi sviestas: kepimui (arba kokosų aliejus)
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia kiaušinį išplakite su druska.
2. Tada sudėkite varškę ir maskarponės sūrį. Viską gerai pertrinkite šakute, kad gautųsi vientisa masė.
3. Tuomet miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir suberkite į varškės masę.
4. Viską maišykite šakutės pagalba iki vientisos tešlos.
5. Suformuokite varškėčius. Kaip jau minėjau, tešla bus lipni, tad prieš kiekvieną varškėtį rankas sušlapiname vandeniu. Galite įdėti daugiau miltų, bet tada varškėčiai nesigaus tokie minkšti, o ir sušlapinus rankas, tešla formuojasi ganėtinai lengvai. Patartina varškėčius iškart dėti į karštą keptuvę su riebalais.
6. Kepkite maskarponės varškėčius ant sviesto arba kokosų aliejaus ant vidutinės kaitros iki kol gražiai apskrunda, tada apverskite ir apskrudinkite kitą pusę.
7. Patarimas: Geriau kepkite mažesnius varškėčius, šitaip būsite tikri, kad jų vidus tikrai iškepė.
8. Patiekite su grietine, uogiene arba šviežiais vaisiais. Arba visais pagardais iškart. Kaip jau tik labiau mėgstate. Skanaus!
Raktažodžiai:
varske, maskarpone, maskarpones suris, varskeciai, miltai, ghi sviestas, druska, kiausiniai, kepimo milteliai
7 skaniausių pasaulyje varškėčių paruošimo paslaptys!
Keptuvėje kepti varškėčiai su kukurūzų miltais vaikams
Purūs varškėčiai su bananais
Varškės spurgos su maskarpone
Keto mityba: cinamoninės bandelės
RUSIŠKI VARŠKĖČIAI
RUSIŠKI VARŠKĖČIAI (СЫРНИКИ)
VIRTI BANANINIAI VARŠKĖČIAI
VARŠKĖČIAI SU CINAMONU
Blynai su maskarpone
KEPTI VARŠKĖČIAI SU MANŲ KRUOPOMIS
Kepti varškėčiai
VARŠKĖČIAI SU VANILINIU PADAŽU
Blynai su varške - varškėčiai be cukraus
Virtų bulvių ir varškės blyneliai
Varškėčiai - teceptas iš mamos sąsiuvinio
Receptas: varškės žagarėliai
Prancūziški kepti rageliai su sūriu ir kumpiu
ŠOKOLADINIS TRUPININIS VARŠKĖS PYRAGAS
Varškės apkepas su aguonomis ir cinamonu
Šilta špinatų maskarponės užtepėlė
Varškės sausainiai „Žąsies kojelės“
Nekeptas maskarponės pyragas su braškėmis
KITOKIE ČIRVINIAI BLYNAI